Snezana nevet szeretnék adni lányomnak de nemtudom hogy lehet e sos?
Figyelt kérdés
2017. szept. 4. 20:46
12/14 anonim válasza:
Nem lehet.
Az engedélyezhető utónevek közt ennél sokkal rosszabbakat is lehet találni, szerintem nem lógna ki a sorból.
Viszont annyira nem lehet semmi SOS, hogy legalább 1-2 vesszőt ne lehessen tenni a mondatba. Gondolom nem lógott még ki a feje a gyereknek.
13/14 anonim válasza:
Ha nincs a listán, akkor külön engedéllyel biztos lehet.
De engem annyira érdekelne az ilyen kérdéseknél, hogy egyrészt mit jelent a név, másrészt, hogy milyen apropóra merült föl, hogy pont ezt a nevet kapja a gyerek. És biztos nem vagyok egyedül.
14/14 anonim válasza:
Annyi szép magyar név van, azok miért nem jók. Mondjuk ha nemzetiségi vagy az más, de az már brutális, hogy kis országunkban mennyi eszmeralda, ronáldó stb. szaladgál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!