Terhesség alatti fogínyvérzésnél mit használtatok?
Figyelt kérdés
Fogorvosom paradontax fogkrémet és corsodyl szájvizet javasolt, de nem múlik a vérzés. Nektek mi vált be?2017. szept. 2. 12:25
2/9 anonim válasza:
Mióta használod? Azért kell egy kis idő kell
3/9 anonim válasza:
Nálam a meridol szájvíz és fogkrém vált be, anélkül vérzett sajnos.
5/9 anonim válasza:
Paradontax egy nulla elmex es meridol szájoblogeto es fogrém vagy ugyanez meridolban 3 nap alatt csodákra képes.. miota nekem elmult csak 2-3 naponta hasznalok ezeket este mert nem olcsó de megéri a fogaim egészsége. Ennyit koltok magamra másban is néha
6/9 anonim válasza:
Nekem is az elmexet ajánlotta a fogdoki, bár mondta, hogy terhesség alatt ez teljesen normális, ne aggódjak túlzottan. És mosni kell az ínyet is, még ha vérzik is.
7/9 anonim válasza:
Patodontax fogkrémet használok és kb.hetente egyszer bekenem az ínyem Herbadent Parodontol géllel. 1-2 hét alatt megszűnt az ínygyulladásom.
8/9 anonim válasza:
Citrommal kend be
Nekem csak az vált be.
És szedj plusz c vitamint is!!!
9/9 A kérdező kommentje:
5 hete használom ezeket, semmi változás. :/
2017. szept. 3. 16:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!