Ki mikortól hallotta babája szívhangját otthoni szivhangfigyelővel?
Írtok kérlek márkát is? Ma rendelnénk de nemtudjuk h Baby Soundot vagy Angelsoundot. Van valami eltérés?
Árban ahogy látom 1000Ft kb
12 hetes leszek vasarnap, hetfon erdemes lesz már kipróbálni?
Én 14 hetesen találtam meg először a mostani terhességemnél. Második terhességben használom, tehát tudtam, mit és hol keressek, de nem lett meg még 13 hét körül. Agnelsoundsom van egyébként, én nagyon szeretem. Próbálkozni lehet mindig, de nem kell megijedni, ha végül csak a 15-16. héten találod meg, mivel addig a szeméremcsont mögött van a méh.
26+6 khm
Angel sound volt 10-11 hét körül már megtaláltam.
Viszont még 12 hetesen is volt hogy annyira el tudott bújni hogy teljesen kétségbeestem de ultrahangon aztán minden rendben volt.
Szóval meg fogod találni de nem kell kétségbeesni ha még néha nem sikerül.
Jaa mert ugy lenne jo ha hallhatna anyos is enis es parom is egyszerre , ha egyaltalan talalunk szivhangot.:/ koszi:)
Sőt, mindenkinek köszi
Igen, olyan mint egy nagyon gyors patkódobogás :)
De menekülnek bizony, nem szeretik a rezonálását a készüléknek, de nyugodtan saját megnyugtatásodra ha kell használd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!