Szerintetek kell triciklit venni, vagy mehet rogoton a leszerlheto potkerekes bicikli?
Most 1 eves a lanyunk, epp 'nyuszimotort' keresunk neki, es nezegetjuk a tobbi biciklit is.
Ugy gondultuk 2 eves koraban kap majd egy triciklit, kesobb pedig leveheto potkerekes biciklit.
Eleg magas lany, igy lehet erdemes lenne rogotn a potkerekes bicikli.
Mit gondoltok? Kihagyhato a tricikli?
Vagy jobban megtanul azon pedalozni?
Tricikli nem kell. Viszont a futóbicajt nem hagynám ki. Fiam 20 perc alatt tanult meg bicajozni futóbicaj után, sosem volt pótkerekes biciklije (vagyis volt hozzá pótkerék, de nem kellett felszerelni, anélkül ment egyből).
Fiam 10 hónaposan kapta a nyuszimotort, amit kinőtt kb. 1,5 éves korára (akkor fejre állt vele, komolyabban megsérült), úgyhogy lecseréltük egy nagyobb 4 kerekes motorra, majd az is lecseréltük kb. 2 évesen egy 4es motorra. 3 évesen kapott futóbiciklit, 4 évesen rendes bicajt, amit pótkerék nélkül használt.
Triciklit is kapott a nagyapjától, de kb. 2szer ült rá. Igaz, tudta tekerni, de nem szerette, mert elöl van a pedál, amit nagyon nehéz hajtani, hogy menjen is.
Mi 1 eves koraban vettunk triciklit,ami szulokaros.van rajt korbe leesesgatlo.
Ezt at kehet szerelni rendes triciklinek de szerintem nem fogja ugy hasznalni.ahoz kicsi,alacsony.pedig ez meg a nagyobb fajta is.
Most jo,meg eluldogel benne mint a babakocsiban.
En is futobicot szeretnek 2 eves kora korul.
Mi a motort szerintem kihagyjuk.utaltam a nagyoknal is,hogy szaguldoznak es annyira hangos,hogy uvolteni kell,hogy meghalljak.
Meg voltak tanitva,hogy alljanak meg az ut elott,nem ez volt a gond.barmi mas miatt is meg kell neha allni es akkor jobb ha a gyerek is visszavesz.
Pluszban a jardak is teli vannak akkora kraterekkel errefele,hogy olyanokat esnek a gyerekek,hogy orom nezni ahogy repulnek.a ket nagy is elszallt egyszer,egyszer fejjel elore.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!