38 éves nőként mernétek egy 30 éves férfival kapcsolatot kialakítani és gyereket vállalni?
Figyelt kérdés
Mindkét oldalon van már egy-egy gyerkőc. Még nem is a korommal van bajom, talán 40 éves korig mernék gyereket vállalni, hanem hogy én vagyok az idősebb.2017. aug. 25. 10:28
11/16 anonim válasza:
Én ismerek ilyen felállással párt :) Babájuk is van, és sok sok éve boldogok együtt.
12/16 anonim válasza:
Én mertem. Mondjuk az más kérdés, hogy nem sikerül...
Mindkettőnknél vannak problémák
13/16 A kérdező kommentje:
Utolsó, ti mennyi idősek vagytok?
Akik írták, hogy a szülei között kb. ennyi vagy több volt a különbség, nem csúfoltak/bántottak ezért titeket az iskolában pl.? nem volt nektek kínos a helyzet?
2017. aug. 27. 14:35
14/16 anonim válasza:
Szia!Én (nő) vagyok.35 éves,a párom meg 50.Most tervezunk babát. :))Soha nem néztem ki hány éves.A sors valamiért össze hozott minket.Senkinek semmi köze hozzá.Amugy meg a 8 év az semmi.
15/16 A kérdező kommentje:
köszi utolsó, de nálatok te (mint nő)vagy a fiatalabb. Nálunk viszont én az öregebb
2017. szept. 5. 08:35
16/16 anonim válasza:
Igen,azért írtam,hogy nő vagyok.Nem sok az a 8 év.Apámék közt 12 év van és anyu az idősebb. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!