Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák munkába állás után ti...

Anyukák munkába állás után ti fogytatok?

Figyelt kérdés
Diétázok, de sehogyan sem fogyok,(egyéb okok miatt nem sportolok) most megyek vissza dolgozni abban reménykedek hogy egy picit alakulok a sok munka árán
2017. aug. 17. 20:31
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Hat en irodai munkat vegzek szoval ha nem dietazom es mozgok, konkretan csak hizom...de en 20 kilot fogytam dietaval szules utan, munkaba mar csinosan alltam, de a spkrtot es egeszseges kajalast folytattam.
2017. aug. 17. 20:40
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Híztam, mert több a stressz, kevesebb időm van enni és gyorsan befalok valamit, kevesebb időm van arra, hogy odafigyeljek mit eszek és sokkal kevesebbet mozgok, mint amikor a gyerek után rohangáltam egész nap.
2017. aug. 17. 20:53
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Dettó, mint a 2-es.

Irodai meló, kevesebb idő, több stressz.

Egy átlag gyerekezős (játszótér..) nap sokkal többet mozogtam külön sport nélkül is.

2017. aug. 17. 21:16
 4/6 anonim ***** válasza:
21%
Az azért érdekelne, hogy milyen okod van arra, hogy ne tudj semmit sportolni.
2017. aug. 17. 21:18
 5/6 anonim ***** válasza:

Sajna én is híztam a munkába visszaálláskor. Szerencsére nem durva, mert eleve sovány lettem, az otthoni szaladgálás a gyerekkel azért az formában tart! :)

És nem segít az sem, hogy mindig van szülinap, névnap idebent, és tepsiszámra jönnek a sütemények,pogácsák és csokoládék és egyéb édességek a partnerektől. Marha nehéz ellenállni. :( :(

2017. aug. 18. 10:23
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem kizárt. Mégis mitől fogynál? Főleg, ha ülő munkát végzel. Nekem még nincs gyerekem, de én csak híztam mióta dolgozom.
2017. aug. 20. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!