Mit tudtok erről van ilyen?
Figyelt kérdés
Hogy beadnak egy ìnjekciòt ès elmegy a baba?
Kérlek a kérdésre vàlaszoljatok ne kioktatàst ìrjatok.
2017. aug. 11. 16:02
1/8 anonim válasza:
Én csak filmen láttam, de nem elmegy a baba, hanem olyan mint az esemény utáni tabletta. Én filmen láttam, megerőszakolt nőnek adták az orvosok. De leghet tévedek.
2/8 A kérdező kommentje:
De ez arra van elvileg hogyha màr megvan a baba beadjàk elkezdel vérezni és elmegy a baba
2017. aug. 11. 16:17
3/8 anonim válasza:
Én gyógyszeresről tudok, külföldön, de csak 9 hetes terhességig alkalmazható, és csak orvosi megfigyelés keretei között, vagyis be kell feküdni hozzá a kórházba.
4/8 p.szabina1223 válasza:
Szerintem itt Magyarországon ilyen nincs.
5/8 anonim válasza:
Ez Magyarországon tilos, mert túl veszélyes. Mint ahogy az abortusz itt gyakorolt formájának is vannak veszélyei - a babára foleg, de a mamára is. Ennél biztos van jobb megoldás a helyzetedre!
6/8 anonim válasza:
külföldön alkalmaznak ilyet, főleg 2. trimeszterben
7/8 anonim válasza:
Magyarországon nincs, mert itt túl korlátolt a kormány, külföldön sok helyen van, de sokszor kell utána abortuszt is csinálni, szóval nem minden esetben hatékony.
8/8 anonim válasza:
Itthon hasonlót alkalmaznak kései abortusznál (ha már túlhaladt a terhesség a normál abortusz időkorlátán, de orvosi okokból indokolt a megszakítás), viszont ez nem csöndes vérezgetés, hanem konkrétan megszüli az illető nő, csak művileg indítják meg ezt az effektíve koraszülést. Nem volt még ilyenben részem (másmilyenben sem), de amennyire tudom, ez még sokkal kegyetlenebb eljárás, mint a kaparás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!