Édesanyák! Mit csináltok alvásidőben?
Figyelt kérdés
2017. aug. 7. 14:23
1/11 anonim válasza:
Legtöbbször dolgozom, ha munka nincs sürgős, akkor rendet rakok a lakásban, bepakolom a mosogatógépet, teregetek, megszáradt ruhákat elpakolom a szekrényekbe, fürdőszobát suvickolok, ilyesmi. Ritkán, de előfordul, hogy nincs energiám semmihez, és csak bambulok vagy netezek.
2/11 anonim válasza:
Én ma fürdőszobát takarítottam, meg a nappaliban port töröltem, most pedig ebédelek és netezek 😊
De van amikor én is lefekszem ilyenkor pihenni. Általában 1,5-2 órát alszik délután, van időm ilyenkor sokmindenre.
9 hónapos a lányom.
3/11 jafnrétti válasza:
Most pl itt olvasgatok, írogatok :)
Meg előtte főztem is. Ha még alszik egy darabig, akkor olvasom tovább a könyvem szerintem.
4/11 anonim válasza:
Én munkát keresek, szeretném kiegészíteni a fizumat. Tegnap bográcsoztam, így ma nem kell főznöm bár vacsira sütök rántott zöldségeket, hogy a férjem tudjon vinni holnap kaját. Ady verseskötetet olvasok alvásidőben és pihenek. Házimunkát akkor, ha ébren van, de ma szabadnapot adtam magamnak, mert a férjem itthon és Vele vagyok :)
5/11 anonim válasza:
Vagy rendet rakok,mosogatok,mosok,
takarítok,kipakolom a mosógépet,elpakolom
a kimosott ruhákat.
Ha ezeket nem,akkor nezezek,olvasok,tévét
nézek,körmöt lakkozok vagy én is alszok. :)
1 éves a lányom,általában 2-2,5 órát alszik
6/11 anonim válasza:
Én leggyakrabban semmit. Örülök a csendnek és hogy nézhetek ki a fejemből, és nyugodtan megihatok egy kávét.
7/11 anonim válasza:
Dolgozom és tanulok. Néha eszem valamit. Ha nagyon fáradt vagyok, akkor sorozatot nézek. De ez csak kb. 1.5 óra, mert nem teljesen egyszerre alszanak el és nem is egyszerre kelnek a gyerekek.
8/11 anonim válasza:
Takaritok, olvasok, tornázok, tvzek.:)
9/11 A kérdező kommentje:
Én a tornát akkor oldom meg, mikor ébren van, baba-mama torna videóról. Futni szoktam hajnalban, ha Apa itthon van. Nappal változò, hogy mikor alszik de ált minden alvás után alszik egy órát kb. Változó, hogy mot csinálok, de olvasni szoktam, mondókákat, népdalokat, verseket tanulok, internetezek. Esténként sötétedés után alszik így filmezünk vagy alszunk. Tegnap 8tól hajnal 1ig , és 13.10től hajnal 5ig és 5.10től 8ig aludtunk. A csepp csaj 8.30kor kelt.
2017. aug. 7. 16:15
10/11 anonim válasza:
pihenek. minden mást meg tudok csinálni akkor is, amikor ébren van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!