Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kislányomnak kilövettük a...

Kislányomnak kilövettük a fülét, de bem múlik neki a gyulladád kissé gennyes. Már hónapok óta! Mit rakjak rá?

Figyelt kérdés
2017. aug. 2. 13:12
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
94%
Mondjuk vedd ki. De komolyan, én nem vagyok fülbevalóellenes, a 2 évesemnek is van 2 hetes kora óta, de hónapok óta gennyedzik, nyilván nem bírja valamiért, ne kínozd azt a gyereket.
2017. aug. 2. 13:13
 2/13 anonim ***** válasza:
63%
ezért nem kell kilövetni a fülét. amúgy vedd ki, van aki nem bírja fémeket.
2017. aug. 2. 13:16
 3/13 A kérdező kommentje:
Már gondoltam hogy ki kéne venni de nyúz hogy neki kell mert a suliba is van mindenkinek! Egy darabig rendben volt most megint gennyezik neki egy icipicit. Mindig csak a jobb füle. Ha nem múlik szerintem kiveszem neki és majd ùjra lövetjük ha meggyógyult.. ti tudtok valami fertötlenítö szert addig amit rárakhatok neki?
2017. aug. 2. 13:20
 4/13 anonim ***** válasza:
Igen, nagy valószínűséggel a fülbevaló a gond okozója. Minőségi anyag amúgy? Megbízható helyen vettétek?
2017. aug. 2. 13:22
 5/13 A kérdező kommentje:
Igen arany és profi helyen csinálták.
2017. aug. 2. 13:24
 6/13 anonim ***** válasza:
62%
Orvosi fémmel próbálkozzatok. Az arany már régen nem menő a fiataloknál szerintem. Az aranyra simán lehet allergiás. Azt meg csak megérti, hogy egy gennyedző fül fülbevalóval sem szép, és nem is jó.
2017. aug. 2. 13:37
 7/13 anonim ***** válasza:
63%
Orvosi fémet tegyetek bele,ebből készül ek a piercingek is ill. kislányomnak Blomdahl fülije van,ez orvosi műanyag. Szerintem már kár lenne hagyni benőni és újra lövetni. Töröld neki Betadine-nal vagy alkohollal.
2017. aug. 2. 13:43
 8/13 anonim ***** válasza:
62%
En az orvosi femet nem birom se az ezustot de a feheraranyat igen. Gyerekkent szurtak a fulem orvosi fem be , meg aznap fajt a helye voros gyulladt volt. Masnap annyira gennyes lett , hogy az orvos is alig birta kivenni a fuleimbol , en persze orditottam a fajdalomtol. Csak azert irtam mert nem biztos , hogy a kislany birna az orvosit de egy probat meger.
2017. aug. 2. 14:13
 9/13 anonim ***** válasza:
Lehet femallergias, mint en. Akkor aztan rakhatod neki az orvosi femet, az aranyat, ezustot vagy feheraranyat, tok mindegy, nem fogja birni. Persze talalhatsz valamit, amit elvisel a teste, de en semmit nem talaltam magamnak, ilyen is van. Se gyuru, se karkoto, se fulbevalo, semmit nem tudok hordani. Nem is kinzom magam veluk.
2017. aug. 2. 15:14
 10/13 anonim ***** válasza:
Próbáld meg esetleg gyógyszertári alkohollal fertőtleníteni elöl hátul, aztán tetránnal bekenni reggel este (vagy ahányszor írja) pár napig. Nekúnk segített, de már nem emlékszem hányszor és meddig kezeltem.
2017. aug. 2. 15:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!