Tényleg igaz az, hogy a második baba mindig súlyosabban születik?
Figyelt kérdés
3900gr volt a kisfiam,és azt mondták,hogy a következő 30-40dkg-mal biztos nehezebb lesz.2008. okt. 18. 21:29
1/10 anonim válasza:
Igen, általában a második baba nagyobb szokott lenni ( de nem mindenkinél, csak a nagy átlag ). Nekem az első 3300 gr volt a második 3750 gr, mindketten időre születtek.
2/10 anonim válasza:
Nekem is ezt mondta a védőnő, és az első 4400 gr volt.
Abban reménykedek, hogy mivel valőszínűleg lány lesz, csak kisebb lesz.
3/10 anonim válasza:
Szia! Igaz, nekem az első fiú 3900 -al a 2.kislány 4130 grammal születtet bár nincs a 30-40 dkg különbség a mi esetünkben de sokkal nehezebb volt a kislányomat megszülni, és napra pontosan jött.
4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2008. okt. 18. 21:51
5/10 anonim válasza:
Akkor én vagyok az ellenpélda. Nekem az elsőszülött fiam 3800 grammal és 57 cm-rel született. A második fiam, aki most 6 hetes, 3650 grammal és 54 cm-rel született. Mondjuk azt nem tudom, hogy a terhesség alatt felszedett kilók mennyit számítanak bele a méretekbe, de az elsőnél 20 kilót híztam, a másodiknál meg 12-őt.
6/10 anonim válasza:
Nálam is a 2.baba 20 dekával könnyebb lett.Mindkettő császárral.
7/10 anonim válasza:
nalunk a tesom (elsoszulott) negy és fél kiloval szuletett
én meg feleakkorával...
8/10 A kérdező kommentje:
Tehát akkor nem törvényszerű hogy nagyobb legyen a súlya. Ennek nagyon örülök.
2008. okt. 19. 05:35
9/10 anonim válasza:
Nem igaz.A csaladunkban A noverem nagy sulyal szuletett,en meg utana nagyon kicsivel.(most felnottkent erdekes,a noverem kis vezna,en meg jo csontos):-)
10/10 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszadó. Ez rám is igaz,én is kis súllyal születtem,de nem csak csontos vagyok,húsos is. :D
2008. okt. 19. 09:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!