Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi játszódik le azokban a...

Mi játszódik le azokban a nőkben, akik 40 esetleg 50 fölött szülnek?

Figyelt kérdés

Előre szeretném leszögezni, hogy a kérdésemet nem provokációnak szánom, semmi rosszindulat nincs bennem, csak egyszerűen érdekel a dolog.

Természetesen azokra a nőkre gondolok, akik NEM az első gyereküket szülik ennyi idősen.

2017. aug. 1. 16:03
 1/7 anonim ***** válasza:
94%

Több mindenkinél a változókor volt az ok - az orvos szerint már nem lehet terhes, aztán mégis sikerült. Az abortusz sok mindenkinek nem elfogadható.

Vagy új kapcsolatban akarnak egy közös gyereket.

2017. aug. 1. 16:32
 2/7 anonim ***** válasza:
54%
minél inkább hangsúlyozod, hogy nem provokáció, annál inkább tudjuk, hogy az... millió ilyen kérdés volt, ha tényleg érdekelne, olvasgatnád azokat...
2017. aug. 1. 18:12
 3/7 A kérdező kommentje:

Nos, sejtettem, hogy lesz valaki, aki beszólogat, de hidd el, kedves 2-es, ha annyira provokálni akarnék, akkor inkább egy másik témakört választanék.

Ha pedig nem tudsz a kérdésemre válaszolni, akkor felesleges volt a billentyűzetet koptatnod.

2017. aug. 1. 19:12
 4/7 anonim ***** válasza:
38%
Mi játszódik le az olyan nőkben, akik beleugatnak mások életébe ? Mindenki akkor vállal gyereket, amikor akar. De jó, hogy nem Magyarországon élünk. Hihetetlen mi megy ott.
2017. aug. 1. 20:41
 5/7 anonim ***** válasza:
78%

Szerintem a legtöbb 40-50 éves nem tervezett babát, de így alakult és még be merte vállalni.

Vannak akik 35 körül kezdik a családalapítást de nem jön össze könnyen akkor bizony gyorsan ott tartanak, hogy már 40 évesek.

2017. aug. 1. 20:46
 6/7 A kérdező kommentje:

Most komolyan, itt nem lehet feltenni egy kérdést úgy, hogy esetleg a kommentelők arra is válaszoljanak?

Megnyugtatlak, én sem magyarországi vagyok, és nem látom azt a részt a kérdésemben, hogy hol ugattam bele más ember életébe.

A szándékom csupán az érdeklődés, semmi több.

A többi választ köszönöm :)

2017. aug. 1. 21:46
 7/7 anonim ***** válasza:
57%
Nekünk 3 van, én 30 vagyok. Szeretnénk még babát de 42-43-nál meghúztam a határt. Valahogy úgy érzem onnan fentebb már nem való.
2017. aug. 2. 06:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!