Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kisikolás gyerekeknek mit...

Kisikolás gyerekeknek mit szoktatok adni reggelire?

Figyelt kérdés

Ami nálunk szokott lenni: müzli, tejbegríz, tejberizs, palacsinta, gofri, muffin, kalács, péksüti, ránotta, felvágott (párizsi, szalámi, sonka) pékáruval.

Kb. ezeket szoktam váltogatni. Valami új ötletet szívesen vennék, ti miket szoktatok adni?

2017. júl. 31. 15:11
 1/9 anonim ***** válasza:

Változó

Bundáskenyér, melegszendvics, omlett, pupusas, lángos, sajtos pirítós, főtt virsli, szendvics sonkával, sajttal,főtt tojással, paprikával és paradicsommal, zabkása, tükörtojás, fokhagymás bagett, péksütemények, ham and eggs

2017. júl. 31. 15:23
 2/9 A kérdező kommentje:
A pupusas, az mi?
2017. júl. 31. 15:26
 3/9 anonim ***** válasza:

[link]

én fokhagymás joghurtot szoktam kínálni hozzá mártogatósnak.

2017. júl. 31. 15:33
 4/9 A kérdező kommentje:
köszi a linket, még nem hallottam róla, remek!
2017. júl. 31. 15:38
 5/9 anonim ***** válasza:
44%
Mi nagyon szeretjük, bár a tölteléken szoktam variálni, általában ha sült csirke van ebédre, másnap a maradékból pupusas kerül reggelire:-)Nekem a baconos töltelék kissé tömény, de fokhagymás tejföllel és picire vágott sült csirkés töltelékkel mennyei...
2017. júl. 31. 15:39
 6/9 anonim ***** válasza:
Mindenképpen szoktasd rá a házikosztra, kerüljétek a pékséget, ott is minden tele van kemikáliákkal, amit csak tudsz, otthon állíts elő. Ha siettek, akkor szendvics, de inkább minél többet süss/főzz. Bukta, kakakóscsiga, piték...
2017. aug. 2. 00:48
 7/9 anonim ***** válasza:
Mindenképpen szoktasd rá a házikosztra, kerüljétek a pékséget, ott is minden tele van kemikáliákkal, amit csak tudsz, otthon állíts elő.
2017. aug. 2. 00:49
 8/9 anonim ***** válasza:

Shakshuka

Zoldseges tojasetel.

2017. aug. 8. 12:36
 9/9 anonim ***** válasza:
Szia. Az en kislanyom itthon eszik bosegesen, suliban csak snacket kap pl gyumolcsot, gyumolcssalatat. Reggelire a heten evett tukortojast spargaval, almas-fahejas zabkasat, tk kenyerre kent avokado kremet hazi zoldseggel, sutoben sult, olajmentes bundaskenyeret hazi zoldseggel, rukkolas-garnelarakos salatat es ma, mivel a nagyszuloknel reggeliztunk, kivetelesen bananos-csokis amerikai palacsintat ettunk (a tesztat liszt nelkul keszitette anya, banannal, a csokoladeontet volt ra a bonusz).
2017. aug. 19. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!