A TGYÁS igényléséhez miket kell mellékelni pontosan?
Figyelt kérdés
Mindenhol mást olvasok!2008. okt. 18. 13:21
2/3 anonim válasza:
Én épp csütörtökön intéztem, a kitöltött papírok mellé kellett még a baba anyakönyvi kivonata (eredetiben, csak ráírjkák a TGYÁS-t és visszaadják) és egy kórházi igazolás a kórházi bentlétről, hogy mettől meddig voltál bent (én a zárójelentést vittem, azt is elfogadták)+ személyi igazolvány, lakcímkártya, TAJ kártya.
3/3 anonim válasza:
Az OEP oldaláról néztem meg (innen tudsz formanyomtatványt is letölteni): [link]
A TGYÁS-t a szülés várható időpontja előtt 28 nappal is lehet igényelni. Ha az igénybenyújtáskor még nem született meg a gyerek: aki a szülési szabit úgy kezdte meg, hogy őt az orvos terhesállományba vette, de még nem szült, akkor csatolni kell 1,) a trhrsállományba vételt igazoló orvosi igazolást 2.) és a terhesgondozási kiskönyvet. A gyerek születése napjától kezdődően igényelt ellátás esetén: aki az ellátást csak a szülés napjától igényli, annak a szülést igazoló kórházi igazolást, illetve ha a szülés nem kórházban történt a gyerek eredeti születési anyakönyvi kivonatát kell csatolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!