Volt így valaki? Szeretett volna kistestvért, de válás miatt már csak álom maradt?
Új párkapcsolat? Közös baba?
Nekem 10 év után "adatott meg" a kistesó...
Bár én inkább egygyerekes anyukának éreztem magam....de már örülök hogy lett még egy babám :-)
Kicsi gyerekkel sok esélyem nincs ismerkedni.
Ti hol találkoztatok? a nagy jól kijön a kicsivel? új párod is elfogadta a gyerekedet?
szerencsések
mindenki elfogadta a másikat (új pár, előző kapcsolatban született gyerekek?)
6 éves volt a fiam. Netes társkeresőn újév napján.... :-D
Nem volt minden zökkenőmentes, de a közös cél összetartott minket..
Szóval a nagy kistesót akart, párom babát akart, én meg szívesen "ajándékoztam meg" vele.... persze én is akartam a babát...
Első voltam. Ráadásul 39 évesen szültem...
Nekem anyukám vált el és mikor bátyám 6 éves volt akkor házasodott apukámmal. Munkahelyen ismerkedtek össze (akkor nem volt még net).
Pár évvel később születtem én. Apukám imádja a tesóm is, mintha a sajátja lenne. Mi is jó tesók vagyunk pedig 11 év a korkülönbség, egyáltalán nem éreztem soha hogy féltesóm van "csak".
Amikor születtem anyu 37 apu 27 volt, immár 26 éve :)
Szóval simán lehet esélyed, nem kell ezen aggódni. Ha túl vagy a váláson akkor ismerkedj nyugodtan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!