Vendégségbe mit vigyek?
Egy ismerős anyuka meghivott bennünket magukhoz játszani. 1,5-2 éves gyerekeink vannak. Eddig még nemnagyon voltunk ilyen vendégségbe. A kérdésem az, hogy mit tudnánk vinni nekik "ajándékba", egyáltalán szokás e ez mostanság? Én speciel a magam részéről nem szoktam elvárni, most meg ez a gyerekekről szól, de üres kézzel én nem szeretek menni. Ötletem nincs, mit lehetne?
Ti hogy szoktátok?
Ha csak azért jöttök össze, hogy a gyerekek együtt játszanak és nem valami szülinapi babazsúr, akkor ilyen esetben nem kell/szokás vinni semmit.
Egy anyukával a játszócsoportból ahova évközben járunk többször külön is találkozunk, de nem hoz ő sem és én sem semmi ajándékot ilyenkor. Most a héten többen is jöttek hozzánk a csoportból és senki nem hozott ajándékot (meg is lepődtem volna ha bárki hoz).
Én a helyedben max kicsit több gyümölcsöt vagy babakekszet készítenék be és mikor az én gyerekem eszik akkor megkérdezném, hogy adhatok-e belőle az ő gyerekének is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!