Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Az ilyen szülő miért vállal...

Az ilyen szülő miért vállal gyereket?

Figyelt kérdés
Vannak akik szeretnek màrtírkodni és sajnàltatni magukat, ennyi. Nekem van életem, azzal foglalkozom, nem màsok rinyàlàsàval. Ismerősöm többször próbàlkozott ilyen panaszàradatokkal, simàn megmondtam neki nyugodt normàl hangnemben, hogy ő vàllalta, senki nem kényszerítette, szóval viselje el, de legalàbbis engem kíméljen meg a teàtràlis jelenetektől. A Kettő hónapos gyerekét akarta rànk sózni 2 hétre, hogy nyaralni menjenek mert marha fàrasztó a gyerek és elegük van a pasijàval belőle. Nem tudom mit hitt, mégis milyen lesz egy üvöltő babàval aki rà van utalva a szüleire, etetni kell, beszarik, bepisil , rengeteg pénzbe kerül stbstb.
2017. júl. 19. 10:33
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Mi van?
2017. júl. 20. 17:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!