Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hol találok videot a fogamzás...

Hol találok videot a fogamzás menetéről?

Figyelt kérdés
Tehát olyan videot keresek, amin a méhen belüli folyamatot lehet látni, ahogy az ondósejt a petesejthez ér, és megtörténik a megtermékenyítés. Oktatási célra, diákoknak. Előre is köszönöm, ha valaki tud segíteni. Google-ban nem találtam, pedig már lassan egy órája keresgélek. Youtube-on sem lelek.
2010. máj. 21. 22:10
 1/4 anonim ***** válasza:
Nicsak ki beszél? című film... (((((((((((:
2010. máj. 22. 07:20
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, erre én is gondoltam, de nekem "komolyabb" kellene.
2010. máj. 22. 16:11
 3/4 mendy1025 ***** válasza:
A national geogr. oldalán van hasonló,bár inkább a baba fejlődését mutatja be.Élet az anyaméhben volt a címe.én mikor terhes voltam,azt néztem állandóan,hogy hogyan fejlődik a baba.:)
2010. máj. 23. 08:40
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, aranyos vagy ,de ez a része "már" nem érdekel, csak a fogantatás pillanatáig. Úgy néz ki, hogy angol honlapokon sikerült találnom egyet-kettőt, de egyik sem az igazi. Azért köszi a segítséget! :)
2010. máj. 23. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!