Hogy tetszik a Milán név? Kérlek őszintén mondjátok meg.
Figyelt kérdés
Előre is köszönöm a válaszokat :)2010. máj. 21. 14:28
11/30 anonim válasza:
Szép, helyes fiúnév, de nagyon elterjedt lett mostanában én ezért nem adnám.
12/30 A kérdező kommentje:
A mi környezetünkben egyetlen egy Milán sincs. Sem közel, sem távol. Egyelőre persze. De ők nem ezért akarják adni, mert azt hiszik, hogy ritka, hanem mert tetszik nekik. (Nekem még nem igazán.. de majd megszokom).
2010. máj. 21. 14:44
13/30 A kérdező kommentje:
És egyáltalán, hogy lehet ezt a nevet becézni???
2010. máj. 21. 14:46
15/30 A kérdező kommentje:
Uhh.. egyik szörnyűbb mint a másik :(
2010. máj. 21. 15:01
17/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Ezek szerint többeknek azért nem tetszik, mert tucatnév. Én inkább a hangzására (jelentésére) és egyéb dolgokra vagyok kíváncsi, hogy kinek miért nem tetszik. A Koppányos válasz pld. tök érdekes okfejtés volt :)
De mindenkinek nagyon köszönöm!!!!
2010. máj. 21. 15:20
18/30 anonim válasza:
Szerintem aranyos és kedves név. Felénk is sok Milán van.
Nekem kifejezetten tetszenek azok a nevek, amiket nem lehet agyonbecézni, és ez is közéjük tartozik.
19/30 anonim válasza:
Nekem tetszik de most rengeteg van belole ezert nem adnam.
20/30 anonim válasza:
Nekem nagyon nem tetszik! És nem azért mert sok van belőle, mert önmagában azért lehetne szép név, de valahogy ez olyan semmilyen. Nincs karaktere, furcsán, idegenül hat, olyan semmi. Van egy csomó név ami amúgy nem tetszik, de mégis karakteres, el tudok hozzá képzelni valamilyen embert. De a Milánhoz semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!