Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szemoldok tetovalas 10hetesen?

Szemoldok tetovalas 10hetesen?

Figyelt kérdés

A kozmetikusom szerint szabad, de ő elvből nem csinálja ha mar valaki nagy pocakos. Nekem 10 hetes koromra van idopontom (10+3)

Mit gondoltok? Nem elso tetovalas , csak megkopott!

2017. júl. 10. 10:44
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

10# mert gondolon VAN saját szemoldokod.-.-

9# van benne valami, addig kihuzom.:)

2017. júl. 10. 11:53
 12/20 anonim ***** válasza:
Nem vagyok orvos,úgyhogy ez is csak egy vélemény:belázasodhatsz tőle,ha rosszul reagál rá a szervezeted. Nem azért mert vegyi anyag,hanem mert stressz a szervezetnek,fizikai stressz. A láz pedig végzetes a babára nézve,egész terhesség alatt. Várd meg inkább,míg kibújik :)
2017. júl. 10. 12:04
 13/20 anonim ***** válasza:

Én pici baba mellett se vállalnám be. Attól, hogy most nem látszik még rajtad, attól még ott van.

Amíg terhes vagyok és szoptatok utána, nem vállalnám be. A baba fontosabb. Főleg 10. héten, mikor még az se biztos, hogy megmarad.

2017. júl. 10. 12:08
 14/20 anonim ***** válasza:
74%
Én is kozmetikus vagyok, nekünk azt tanították, hogy terhesség és szoptatás alatt nem szabad tetoválni. Nem csak azért, mert vegyi anyag (ez valószínűleg nem jut el a babához, de ki vállalja a rizikót? Én nem tenném) de azért sem, mert a tethesség alatt változnak a hormonok, ettől más a bőr, a pigmentáció. Másként reagálhat a bőröd, pl kidobja a festéket, más lesz az árnyalat,erősebb lesz, halványabb, jobban sebesedik stb, tehát jó esély van rá, hogy nem az lesz a végeredmény, amit vártál. És mivel ez hosszútávra szól, szerintem érdemes várni, én legalábbis nem tetoválok kismamát emiatt.
2017. júl. 10. 12:08
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

14-nek teljesen igaza van.

Barátnőm is tetovál, terhesen és szoptatás alatt nem csinálja.

2017. júl. 10. 14:45
 16/20 anonim ***** válasza:
44%

ne tippelgess kérdező, 13 éves korom óta őszülök (genetika)

vtam sugárkezelve, (igen, a fejem) kihullott még az orrszőröm is. gondolhatod a szemöldököm milyen.. jó, visszanőtt de hagyjuk is.. főleg nyáron ha azt a 10 szálat kiszívja a nap aminek a fele eleve vörösre őszült.. én még hajat se festettem 12. hétig. de a te fejed.

2017. júl. 10. 14:57
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
16# 7-es vtam. te érzed...
2017. júl. 10. 14:57
 18/20 anonim ***** válasza:
Nekem is ilyen a szemöldököm, àltalánosban kiszedtem közepétől kifelé, ezért onnan alig van.... Gyerek mellett nincs időm sminkelgetni naponta, én szemöldök festek, próbálom szépen felvinni, mert mindig megfogja a bőrt is, de utána nagyon szép! Hetente ismétlem. Ezt tuti lehet terhesen is.
2017. júl. 10. 21:27
 19/20 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a segitseget. Bar egy jer ember érdekes stilúst visel de az nem engem ir le.:) a szemoldok festes mellett döntöttem
2017. júl. 11. 09:20
 20/20 A kérdező kommentje:
18# amúgy attol h teged az nem zavar es te fested neken lehet tetovalasom... nem indok az h nincs sokaknak tetovalva
2017. júl. 11. 09:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!