Miért csak a fiús anyukákkal, anyósokkal van probléma?
Sokszor olvasom, hogy az anyósom ilyen meg olyan.
A saját szüleivel miért nincs senkinek ilyen problémája?
Az én anyósom is elég kibírhatatlan, de hogy ilyen sokan szenvedünk ettől nem gondoltam volna.
Az én férjem nagyon szereti az anyukámat, szóval az anyósát :) Sőt, a gyerekünket rá sem bízná a saját anyjára, viszont az enyémre igen :)
Nekem nincs bajom anyósommal, de nem adnám neki még egy percre sem a gyerekemet. Így jó, ahogy van, kb havonta egyszer találkozunk 1-2 órát. És ez a férjemnek is elég a saját anyjából.
A saját anyukáját nyílván senki nem szidja! Nekem pl semmi bajom az anyósommal, igaz már öreg és nem szól bele semmibe.
Ahhoz pedig, hogy valakinek a saját anyukájáról legyen rossz véleménye nagyon rossz dolog kell.
EGyébként csak a nők szidják itt az anyósukat, nyilván a férjüknek semmi baja az anyukájukkal. Ez így volt, így van és így lesz. Még ha nem is olyan vészes az anyós, a nők vagy a férfiak úgyis hárpiának állítják be a saját anyósukat...
mert ide nők írnak többségében!
egyébként nekem anyámmal is nem kevés gondom van, nemcsak az anyóssal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!