Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek melyk a legszebb...

Szerintetek melyk a legszebb név ezek közül?

Figyelt kérdés
Bernadett, Bettina, Kamilla, Mira, Lilla

2017. júl. 7. 20:25
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
85%
Nekem a Bernadett tetszik a legjobban a listából. Utána a Kamilla. Bocs, nekem inkább a hosszabb nevek tetszenek, de a rövidek is szépek.
2017. júl. 8. 07:49
 22/33 anonim ***** válasza:
85%

Mindegyik szép. Talán a Lilla felkapottabb valamivel.

Azt hittem, megint Noel, Nolen, Dilen vitában kell szavazni... :D

29/L

2017. júl. 8. 09:18
 23/33 A kérdező kommentje:

Mindenkinek ment a zöld kéz :)

Nekem leginkább a Kamilla és a Bernadett tetszik. De az utóbbi felé hajlok Detti vagy Betta becézéssel.

2017. júl. 8. 13:12
 24/33 anonim ***** válasza:
57%

Számomra:

1. Mira

2. Lilla

3. Bettina

4. Kamilla

5. Bernadett

2017. júl. 8. 14:49
 25/33 anonim ***** válasza:
93%
Bernadett
2017. júl. 8. 16:32
 26/33 anonim ***** válasza:
100%

Bernadett vagy a Kamilla (csak ez nagyon gyakori lett).

A többi nem tetszik.

Ismerek Bernadettet, őt Dettinek becézik. A Betta az a díszhalfajta az akváriumban.. :))

2017. júl. 9. 11:52
 27/33 A kérdező kommentje:
Mindig is odáig voltam Lipcsei Betta nevéért (onnan vettem az ötletet), de önálló névként nem adnám, nem illik a vezetéknévhez.
2017. júl. 9. 23:04
 28/33 anonim ***** válasza:
74%
Bettina
2017. júl. 10. 13:20
 29/33 anonim ***** válasza:
74%

Nekem legjobban a Bettina tetszik, de a többivel sincs semmi bajom. Mondjuk a Lilla kicsit tömegnév lett...

A Bernadett Berninek becézve nagyon nem tetszik, de ezekkel a becenevekkel szerintem szép.

2017. júl. 10. 13:52
 30/33 A kérdező kommentje:

Köszi,Nektek is ment a zöld kezecske!

Nagyon sok Bettinát ismerek és a családban is van, egyébként szép név. A Berni becezestől engem is kiràz a hideg, többnyire a hosszú nevek tetszenek, de a becezesükkel bajban vagyok. A Viktória is csak ebben a formaban tetszik, Vikiként nem. A Detti és a Betta pedig gyönyörűséges a számomra. Egyébként én is Bernadett lettem volna (Betti), de 2 nappal a születésem előtt Apukám leszavazta :D Mostanság meg ez a kedvencem, pedig mindig mondtam, hogy borzalmas nevet akartak nekem adni :D

2017. júl. 10. 14:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!