Szerintetek melyk a legszebb név ezek közül?
Mindegyik szép. Talán a Lilla felkapottabb valamivel.
Azt hittem, megint Noel, Nolen, Dilen vitában kell szavazni... :D
29/L
Mindenkinek ment a zöld kéz :)
Nekem leginkább a Kamilla és a Bernadett tetszik. De az utóbbi felé hajlok Detti vagy Betta becézéssel.
Számomra:
1. Mira
2. Lilla
3. Bettina
4. Kamilla
5. Bernadett
Bernadett vagy a Kamilla (csak ez nagyon gyakori lett).
A többi nem tetszik.
Ismerek Bernadettet, őt Dettinek becézik. A Betta az a díszhalfajta az akváriumban.. :))
Nekem legjobban a Bettina tetszik, de a többivel sincs semmi bajom. Mondjuk a Lilla kicsit tömegnév lett...
A Bernadett Berninek becézve nagyon nem tetszik, de ezekkel a becenevekkel szerintem szép.
Köszi,Nektek is ment a zöld kezecske!
Nagyon sok Bettinát ismerek és a családban is van, egyébként szép név. A Berni becezestől engem is kiràz a hideg, többnyire a hosszú nevek tetszenek, de a becezesükkel bajban vagyok. A Viktória is csak ebben a formaban tetszik, Vikiként nem. A Detti és a Betta pedig gyönyörűséges a számomra. Egyébként én is Bernadett lettem volna (Betti), de 2 nappal a születésem előtt Apukám leszavazta :D Mostanság meg ez a kedvencem, pedig mindig mondtam, hogy borzalmas nevet akartak nekem adni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!