Melyik név tetszik jobban ezek közül?
Figyelt kérdés
Viviána vagy Amélia?
Nem tudunk dönteni. :)
2017. júl. 5. 13:12
11/18 anonim válasza:
Amélia nekem tetszik. Becézve is: Mia, Lia.
Arabella is, de inkább Annabella.
13/18 anonim válasza:
A Viviánából Vivi lesz, amiből arra fognak következtetni, hogy Vivien. Améliára szavazok.
15/18 anonim válasza:
Viviána! :) És Viának becézném.
16/18 anonim válasza:
Én az Améliára szavazok, az nagyon tetszik. A Viviána nekem olyan kirívó, vagy nem is tudom, mint pl. a Liliána, Lívia. Mesék, filmek főgonosz női jutnak róluk eszembe, azok, akiket már az elejétől nagyon lehet utálni. :D
Nyilván név alapján is van az emberben egy első benyomás, a Viviána esetében nekem ez elég negatív lenne. De ezeknek az első benyomásoknak később semmi jelentőségük nincs, tehát akkora komolysága nincs, nekem nem tetszik, és kész. :)
18/18 anonim válasza:
Viviána helyett Vivien esetleg? De ha kettő közül kell választani akkor a Viviána... Az Amélia kicsit nagymamás 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!