Segitenétek? Nem tudom hogy jó volt e a teszt?
Figyelt kérdés
az a helyzet hogy egy hónapja lesz hogy nincs menszeszem tegnap teszteltem és elvileg negatív lett.viszont a tájékoztató azt írta fél vagy egy deci vizeletben kell tesztelni én meg csak egy gyűszünyiben teszteltem .ez mutathat akkor is valós eredményt?nem most teszteltem elösször,a másik meg hogy amikkel eddig teszteltem az mind piros tesztcsíkos volt ez meg zöld.ilyen van ,vagy akkor nem volt jó a teszt?és elég lassan jött a csík színe elő.amúgy babát szeretnénk és próbálkoztunk is.csak tanácstalan vagyok.pcos vagyok és szedek rá meforal 1000-et volt menszeszem januártól de áprilisban kimaradt.23.kellett volna megjönnie.a nőgyögyászomat nem lehet elérni ezért gondolkodtam hogy elmegyek egy másikhoz.kérlek segítsetek2010. máj. 20. 18:52
1/8 anonim válasza:
ha nem jott meg akkor vehetnel egy mas markaju tesztet, ilyenkor mar barmilyen teszt ki kene elmeletileg mutassa, de ha pcos vagy akkor lehet a gyogyszer vagy ciszta miatt. szerintem keress fel akkor egy masik dokit hogy nezzenek meg. 18hkm
2/8 anonim válasza:
Én a helyedben holnap reggel vennék egy másik tesztet, és abból ki fog minden derülni. Nem ismerem azt a tesztet, amit te csináltál..nekem mindig olyanok voltak, hogy pár csepp vizelet elég volt hozzá.
3/8 A kérdező kommentje:
ez vmi új faja volt
gabrielt szerettem volna venni de az nem volt,csak nekem a színe nem tetszett hogy zöld volt meg a vizelet mennyiség.hát majd megyek dokihoz jobbatt nem tudok
2010. máj. 20. 19:08
4/8 A kérdező kommentje:
azt még leírnám hogy enyhe folyásom van ami nem büdi nem nyúlos.émelygek is de a melleim nem feszülnek és néha beleszúr a jobb p.fészkem
2010. máj. 20. 19:48
5/8 anonim válasza:
Ha kevés pisivel teszteltél, akkor bizony lehet, hogy a pozitív csík nem jön ki, csak a kontrollcsík. Én jártam már így egyszer.
Ha nem sajnálod rá a pénzt, próbálj egy újabb tesztet, míg eljutsz a dokihoz!
drukkolok.
7/8 A kérdező kommentje:
még nem,de érdekessen elkezdett görcsölni a jobb petefészkem lehet megfog jönni nem tudom
2010. máj. 21. 19:25
8/8 A kérdező kommentje:
v ettem és sajnos negatív lett.viszont akkor vmi gubanc van hogy nem jött meg.majd csütörtökön megyek dokihoz elöbb nem tudok
2010. máj. 23. 12:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!