Hogy lehetne több pénzem? 9 hónapos a kislányom a max Gyedet kapom, de több pénzre lenne szükségünk. Van valakinek ötlete, hogy mivel tudnék egy kis mellékest keresni?
Igen, ezt én is tudom sajnos :(
De mindezek ellenére mégis muszáj valamit csinálni, mert rá vagyok kényszerülve. Az elmúlt hónapokban rengeteget betegeskedtünk és a patikába csaknem 20.000 ft-ot vagy még többet hagytam ott (tápszerrel együtt). :(
Szia!
A Vaterán és a Tesz-vesz internetes oldalakon lehet nagyon sok mindent eladni.Ha a kicsid kínötte a ruháit azt is el tudod adni, meg még ezer felesleges dolgot amíre esetleg nincs szükséged.De hallottam olyat is ,hogy valaki a turiba megveszi a gyerekholmikat és ezeken az oldalakon hamar el is adja kétszeres áron.De persze ha nincs semmi eladni valod akkor az ötltem nem működik.Sok sikert kívánok neked , és remélem sikerül valami mellékes
elfoglaltságot találnod amivel egy kis pénzt kereshetsz magatoknak.
Szia!
Ha vannak eladó felesleges baba holmijaid akkor baba-mama börzén is árulhatod őket,ott tuti elviszik őket !
Nem tudom hova való vagy de Szabolcs megyébe Mátészalkán június 12-én lesz!De ha fővárosi vagy megtudod nézni ott mikor vannak, börzefigyelőbe!
Bármilyen mlm üzletből tudsz kivenni pénzt, ha árengedményként kéred ki. Olcsóbb a termék, de a megrendelőidnek az ő árukon adod. Mivel te olcsóbban veszed, a különbözet a tiéd.
És megmarad a gyed és ha jó a céged és a termékei, akkor későbbre megalapozhatsz magadnak egy vállalkozást is.
Mindezt legálisan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!