2017-ben mennyit fizetnek állam által megelőlegezett gyerektartásként? És milyen papírok kellenek hozzá?
14250/gyerek a maximum.
Minimum 6 havi nem teljesítés, legalább egy nemleges foglalási jegyzék tehát még kell várni a papírt-és az egy főre jutó jövedelem ma 57000/fő a gondozo családban (munkabér, csaladipotlek és minden egyéb jövedelemmel egyutt)
én csak 10 ezret kértem a bíróságon,mert amúgy is tudtam nem fog semmit sem,van másik gyereke is annak sem fizet.Akkor is megkapom a 14250.- vagy csak a kért 10 et?
Olyat is hallottam hogy egyösszegben adnak 6 havit visza meőleg ez igaz,de jó lenne megtudnám venni a téli tüzelőt :)
Megadják majd egybe, de meg kell várnod a végrehajtótól a szüneteltesés papírt.
Ez elég sokáig tart. Én szeptemberbe kezdtem és kb következő év április vége fele tudtam lezárni. Ekkor utaltak. A gyàmhivatal elég gyors volt de a végrehajtó ült a papírokon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!