Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 1 évnél kisebb gyereket...

1 évnél kisebb gyereket szívesen bíztok nagyszülőre ha úgy adódik?

Figyelt kérdés
baba, felügyelet, 8 hó, nagyszülő
2017. jún. 21. 21:44
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2017. jún. 21. 22:33
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

anyámékra bármikor, bármennyi időre.

Anyósékra nem, de csak mert van egy kiskamasz sógórnőm, aki mindig mindent jobban tud - a gyereknevelésben is, illetve kosz van náluk sajnos :/

2017. jún. 21. 22:46
 13/18 anonim ***** válasza:
88%

Engem ezért le fognak pontozni, meg élőben is visszajut, hogy a hátam mögött leszólnak, de nem nagyon érdekel, mert nekünk, a babának, meg anyósomnak is így a jó. (Én amúgy a saját anyámra nem bíznám.)

Nekem már 4 hónapos korától elvitte anyósom magától 2-3 órára, mert ő élvezte a babázást, én meg addig pihenhettem vagy csinálhattam nyugodtan valamit otthon. 8 hónapos múlt mikor elmentünk kettesben nyaralni. 5 napig kb. fel sem tűnt neki, hogy otthagytuk. Nem gondolom, hogy kevésbé szeretem a gyerekeimet, de nekem nem voltak sose ilyen érzéseim, hogy megszakad a szívem meg stb. Ezért is leszóltak, mert egyik rokonom szabályosan sírt, mikor először a 9 hónaposat éjszakára ráhagyta az anyósára, hogy én hogy bírom ott hagyni míg nyaralok... Hát nem tudom, tudtam, hogy ő is szeret ott lenni, mama is szereti, ha ott van, mi is szeretünk kettesben lenni, miért kellett volna, hogy emiatt összetörjön a szívem? Lehet velem van a baj?

2017. jún. 21. 22:57
 14/18 anonim ***** válasza:
95%

Mindket mamara hagytam oket, de normalis szuleink vannak akik betartjak amit kerek,nemem meg nincsenek nagy elvarasaim,

4 honapos koruktol dolgozom abban az idoszakban anyu vigyazott rajuk, semmi gond nem volt sosem...

2017. jún. 22. 05:58
 15/18 anonim ***** válasza:
78%

8 hos volt a pici mikor szetbarmoltuk a fel lakast.4 napot toltott a mamanal.

Elotte is volt kint 1-2 ejszaka.

Szerintem nem az ordogtol valo ez a dolog.semmi baja nem lesz a gyereknek,ha neha mamazik.

3 gyerekem van,csak a kozepso nem aludt mashol 2,5 eves koraig.mert o addig cicizett.

En teljesen megbizom mindket nagyszuloben.tudtam,hogy nem fogjak a 8 hosomat olyannal etetni,amit meg nem evett.mindig megkerdeztek,hogy ezt vagy azt ehet e mar.ha nemet mondtam,adtak mast.

2017. jún. 22. 07:12
 16/18 anonim ***** válasza:
96%

Úgy látom valakinek fáj h egy páran anyósra is rábízztuk/bízzuk a gyereket 😊

Nem kötelező anyóst utálni!!!

2017. jún. 22. 07:31
 17/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! (Nem én pontoztatal le titeket.)

2-3 órára én is rájuk bízom ha fodrászhoz megyek pl. De a 6-7 órát soknak találom még. Volt aki írta, hogy betartják amit kér. Na hát nálunk ez nincs így. A napirendet semmibe nézik, le se teszik az ágyába aludni mikor kellene. Hanem elalszik játék közben és ott ülnek mellette. Legalábbis így volt néhány alkalommal.

2017. jún. 22. 09:04
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Anyukámra (apukám már nem él), férjem szüleire, keresztszüleimre, a baba keresztszüleire és az egyik barátnőmre gond nélkül. 8 hónapos lesz, amikor a tesómék esküvője lesz. Egy darabig ott lesz, ahogy bírjam utána viszem a barátnőmhöz, aki autóval 5 percre lakik a lagzi helyszínétől.
2017. jún. 22. 09:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!