Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Idegeskedéstől mi baja lehet...

Idegeskedéstől mi baja lehet a babámnak?

Figyelt kérdés
Állandó stressz az életem, nem tudok rajta változtatni. 13 hetes terhes vagyok. Féltem a kicsit!!!
2010. máj. 19. 13:43
 1/7 anonim ***** válasza:
36%
az pedig nem jo.idegbeteg gyereked lessz.
2010. máj. 19. 14:00
 2/7 anonim ***** válasza:
69%
szedjél magne b6-ot és komolyan NE IDEGESKEDJ.!!!!!!!
2010. máj. 19. 14:01
 3/7 anonim ***** válasza:
69%
a terhességtől vagy ugy általába idegeskedsz:?
2010. máj. 19. 14:02
 4/7 A kérdező kommentje:
a terhességtől is,de vannak egyéb okok is. válófélben vagyok
2010. máj. 19. 14:07
 5/7 anonim ***** válasza:
54%
válofélben és babát vársz?durva.de tényleg probálj meg ne nagyon idegeskedni.sokat ártassz neki,és most gondolom ő az első .
2010. máj. 19. 14:21
 6/7 anonim ***** válasza:
Hasonló helyzetben voltam terhes. Állandóan fenyegetéseket kaptam, meg hasonlók, végig idegeskedésben éltem. Hála a jó égnek a babámnak semmi baja nem lett tőle, egy nagyon kiegyensúlyozott, vidám kisfiú, aki már két és fél éves :)
2010. máj. 19. 14:23
 7/7 anonim ***** válasza:
Szia! Nálam is ez van, most közölte a párom,hogy nem akar mégsem velünk családosdit. Beleőrülök abba, hogy egyedül vagyok állandóan és nincs mellettem, ráadásul olyan síros lettem, hogy magamtól is megőrülök néha. Most vagyok 23 hetes és mióta érzem a fiam mocorgását minden nap, azóta egy picit sikerült nyugtatni magamat. Már csak miatta próbálok erős lenni, de azt sem tudom hogyan tovább. Most kellene a legboldogabbnak lennem a világon, mert annyira vágytam már egy babára és azt érzem nincs nálam boldogtalanabb ember. Már kezdek beleőrülni. Egyszerűen nem értem a páromat, és ez a legrosszabb. Mert magamat okolom, pedig részemről nem változott semmi.
2010. máj. 21. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!