Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Olasz babán/kisgyereken karkötő?

Olasz babán/kisgyereken karkötő?

Figyelt kérdés
Több babán/kisgyereken is láttam arany (vagy annak tűnő) karkötőt. Ez valami szokás ott? Valaki tudja, hogy miért?

2017. jún. 19. 18:38
 1/8 anonim ***** válasza:
24%

Lehet abban vannak az adatai eltűnésre.

Mi balatoni strandra megyünk, persze felelősségteljes vagyok, de nekem sincs jobb ötletem ami pl vízallo, stb, valszeg ezüst karkötőbe graviroztatok neki tel.számot meg hasonlo

2017. jún. 19. 19:17
 2/8 anonim ***** válasza:
45%

Az olaszoknal az (arany) ekszer nagyon kedvelt mar korhatar nelkul. Szerintem semmi egyeb funkcioja.

Mondjuk nem tudom hogy lehetne "elhagyni" egy babat/kisgyereket. Pillanatra le ne vettuk / vesszuk le roluk a szemunket........

2017. jún. 19. 19:40
 3/8 anonim ***** válasza:
1-es, lehet kapni bababoltban vízálló műanyag adatos karkötőt.
2017. jún. 19. 20:08
 4/8 anonim ***** válasza:
Vagy dm-ben...
2017. jún. 19. 20:49
 5/8 anonim ***** válasza:
50%
Pont, mint a ciganyok nemelyiken. Funkcioja a feltunoskodes.
2017. jún. 19. 20:56
 6/8 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

Vékony kis karkötőről van szó és nem csak nyáron láttam.

2017. jún. 20. 13:04
 7/8 anonim válasza:
lehet hogy keresztelőre kapták, mi is azt adtunk ajándékba nyakláncot másiknak karkötőt
2017. jún. 22. 16:11
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha föladnám a lányomra a keresztelőre kapott smukkokat, úgy nézne ki szerencsélten kiskrambó, mint a karácsonyfa. Mire való a fiók mélye?!
2017. jún. 22. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!