Vélemények az alábbi nevekről?
Eliza
Lili
Réka
Karina
Blanka
Réka nagyon-nagyon tetszik, második az Eliza, 3. a Blanka, 4. a a Lili.
Egyedül a Karina nem tetszik semennyire, de azért még nincs túl a vállalhatóság határán.
Ezek közül az Eliza nálam a nyertes, nagyon szép, ill. kislányhoz és felnőtt nőhöz egyaránt passzol. Karina elsőre idegen, fura, meg rögtön arra gondoltam, h hogy becéznéd? Kari? :) Lili-Réka holtversenyben totál közömbösek, én 90-es születésű vagyok, akkoriban tele voltunk Lilikkel, Rékákkal, meg Krisztikkel.
A Blanka elsőre kifejezetten nem tetszik, ez is megszokható és megszerethető, mint minden név, de ha lehetek őszinte, a hangzása miatt egy kiadósabb, szilárd állagú büfi jut eszembe róla... Blank... a...
Eliza: szép, de kicsit kezd sok lenni belőle
Lili: szép de már rengeteg van belőle
Réka: sosem tetszett (répa, béka asszociációim vannak)
Karina: nem tetszik
Blanka: inkább Bianka
Én a Réka és a Karina között választanék
Eliza: külföldies és ha meg mégis próbálok rá magyar névként tekinteni, úgy számomra picit átlagos
Lili: számomra túl kislányos, és a gyerek szüleit nem venném komolyan, mert kicsit becenév hatása van; és azokat anyakönyvezve nem szeretem
Réka: Nagyon szép név, adnám
Karina: Szintén nagyon szép név, szintén adnám
Blanka: Ez is jó név, de mindig egy kislányra asszociálok tőle (nem konkrét kislány, hanem olyan Lilis-szerű verzióban) , tehát vannak jobb nevek ennél is. De azért jó név a Blanka, de szerintem nem a legjobb. Viszont tudom, hogy ez nem becenév, meg szerintem jobban is hangzik, mint a Lili.
De azért a Réka és a Karina közül választanék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!