Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit csinálnátok egy kétévessel...

Mit csinálnátok egy kétévessel a Balatonon, ha rossz idő van?

Figyelt kérdés

Másfél hét múlva megyünk, alig vártam, természetesen úgy néz ki, rossz idő lesz :( Mielőtt elmenne a kedvem az egésztől, próbálok ötletet gyűjteni, hogy mit csináljunk, ha tényleg így lesz. Kétéves gyerekkel a múzeum stb. nyilván nem opció, esőben a kirándulás se igazán, pedig azt még élvezné is. Élményfürdő van a környéken, egyelőre az az egy ötletem van, amivel el lehet tölteni az időt, csak azért meg minek elmenni a Balatonig...

Tudom, hatalmas probléma, más el se jut nyaralni, blablabla... ilyeneket nem kérek, köszi. Azért kérek ötleteket, mert szeretném, ha nem unatkoznánk meg nyűglődnénk végig a nyaralást, mert úgy nem sok értelme van.

2017. jún. 17. 15:20
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Nem tudom, mennyire vagytok mobilak a 2 évessel, Veszprémben van nagyon szuper állatkert. Ha ez messze van, Siófokon van valami hüllőkiállítás. Siófok-Balatonszéplakon szokott lenni ilyen mozgó vidámpark, kicsiknek való játékkal is. Közvetlenül a Balatonparton vannak játszóterek, homokozók.

Sajna az élményfürdőben rossz idő esetén rengetegen vannak (és nem is túl nagy).

2017. jún. 17. 19:09
 12/17 A kérdező kommentje:
Köszi a tippeket! Autóval megyünk, úgyhogy szerencsére elég mobilak vagyunk, ez nem akadály. Voltunk már ott az élményfürdőben, de télen, akkor nem voltak sokan, de igazad lehet.
2017. jún. 17. 21:23
 13/17 anonim ***** válasza:

Nem akarlak elkeseríteni, de bárhova mész, számíts rá, hogy millióan lesznek ott.

Saját tapasztalat kicsit nagyobb gyerekekkel (a tiédnek szerintem még nem lenne való): tapolcai tavasbarlang. Egyszer bátyám családjával lent voltunk a Balatonon, vacak idő volt, és jött az ötlet, hogy menjünk el a tapolcai tavasbarlangba. Jó ötletnek tűnt, el is autóztunk, aztán mikor megláttuk a sorban állókat, rájöttünk, hogy az északi parton nyaraló kisgyerekes családok kb. mindegyikének ez juthatott eszébe rossz idő esetére. :DDD

Szóval tesóm állt órákig a sorban, mi pedig (sógornőm és én) sétáltunk a csepergő esőben a gyerekekkel. Végül persze bejutottunk, tetszett is a gyerekeknek.

2017. jún. 17. 23:43
 14/17 jafnrétti ***** válasza:
Tavaly mi is kifogtuk a rosszidőt, igaz, eső csak az első nap volt, de strandolni nem lehetett végig. Vittünk társast, könyveket. Bogláron voltunk, ott kirándultunk, elmentunk a kalandparkba, gömbkilátóhoz. Másik nap áthajóztunk Révfülöpre. Vittünk kinti játékokat, azokkal is elvoltunk, zsebpecáztunk, kacsát etettunk, stb. Szuper nyaralás volt, mint tök jól éreztük magunkat :)
2017. jún. 18. 13:36
 15/17 anonim ***** válasza:

11-es vagyok, a tavasbarlanggal mi is megpróbálkoztunk tavaly, szintén rossz időben (de hétköznap), RENGETEGEN voltak, mi végül nem vártuk ki a sort. Beálltunk, hogy lássuk, milyen gyorsan halad, de reménytelennek tűnt.

Vagy nyitás előtt érdemes érkezni (jóval), vagy lehet, hogy amikor kánikula van, kevesebben vannak - nem tudom.

Ugyanilyen az élményfürdő is, ha lehet fürödni a Balcsiban, alig látni kocsit a parkolójában. Mi esős időben voltunk, tömve volt, szinte élvezhetetlen. Kb. fél órát bírtuk, aztán eljöttünk. De persze mi is azért mentünk, mert rossz idő volt és unatkoztunk. Nyilván mások is így vannak ezzel. :)

Mondjuk júniusban még lehet szerencsétek, lehet, hogy összességében sem lesznek annyian, mint mondjuk nyár közepén.

2017. jún. 18. 20:58
 16/17 A kérdező kommentje:
Hát igen, sajnos elég valószínű, hogy mindenki ezekre a helyekre tömörül, ha rossz idő van. Mondjuk most mindenesetre már biztatóbb az előrejelzés, lehet végül nem fogjuk megszívni.
2017. jún. 19. 16:08
 17/17 anonim ***** válasza:

Hazajönnék.

Felnőttként is dögunalom, ha szar az idő, a gyerekemet nem tenném ki az egyhetes kuksolásnak.

2017. jún. 19. 18:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!