Szerintetek miert viszonyul ilyen furcsan a ferjem a kis babankhoz?
Nem volt elég bizonyíték,hogy az első gyerekére is sz.rik? Tudtad kinek szülsz,akkor min lepődsz meg?!
Én nem tudtam kinek szülök,mikor bebizonyosodott,hogy olyan,mint a te férjed,otthagytam. Azóta férfit találtam,aki tudja mi a család,még csak kérnem se kell semmire. Kel a nagyhoz,a közös kicsihez is,ha kell. Oviba viszi,hozza a nagyot ha kell...
Ismerem ezt a hiedelmet, hogy egy férfi nem tud mit kezdeni egy picivel, csak onnantól, hogy beszél. Szerintem ez hülyeség. A párom az első pillanattól Apuka, aki pelenkáz, fürdet, öltöztet, ringat és énekel neki, és amikor tápszert kapott a babánk cumisüvegből, akkor etetett, büfiztetett is. Jó, a kakis pelus tényleg nem a kedvence, de ha egyedül van a kislányunkkal akkor kicseréli.
Már terhesség alatt is elkisért orvoshoz, naponta figyelmeztetett a vitamin szedésre, mert én hajlamos voltam elfelejteni, sőt, nem egyszer az ő dereka is fájt, ott ahol nekem is. Most 10 hónapos a babánk és kölcsönösen szerelmesek egymásba.
Pedig, hogy egészen őszinte legyek nem tervezett baba.
Nem azért írtam ezt, hogy még rosszabbul érezd magad, csak hogy tudd, hogy van ilyen is.
A fáradtság nem igazi indok a párodtól, inkább csak kifogás. Hogy mit tennék a helyedben? inkább csinálnám egyedül, mint a pároddal, nem tudnám elnézni ezt a lesz@romságot és önzőséget minden nap, már fél éve. Én választás elé állítanám, döntse el, hogy marad egyedül, vagy velünk, de akkor apja legyen a kicsinek és társam nekem, de ezt így nem folytatnám.
"ezt a hiedelmet, hogy egy férfi nem tud mit kezdeni egy picivel"
Ebből csak kettő nem stimmel: a "hiedelem" és a "nem tud".
Arról volt szó, hogy SOK férfi (nem mind) ROSSZUL birkózik meg ezzel a feladattal.
Persze mindent lehet, csak erőltetni nem jó, mert akkor aztán megszeretni nem fogja, az biztos.
A nőkre szokták azt mondani, hogy ügyesek, meg jó szervezők... hát... ez is nyilván csak a többségre igaz.
Én nem álltam volna össze egy ilyen hímsoviniszta herével.
Ha így gondolkodik, akkor minek kellett neki a gyerek? Dísznek?
Az én férjem, ha ilyet kijelentene, megmutatnám hogy merre van az ajtó, lehet távozni. Nem kellene még egy óriáscsecsemő is, aki nem képes otthon összetakarítani és ellátni a saját gyerekét. Pfujj. Undormányos férfiak vannak.
Minek szültél egy olyan mebernek, aki szarik a gyerekére?
TUDTAD, hogy ilyen, mert láttad, hogy bánik a másikkal. Megérdemled, cak persze a szülei ostobaságát megint a gyerek szívja meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!