Szerintetek nem durva, hogy sokan azzal büntetik a gyereküket, hogy nem kapnak vacsorát?
Egyátalán miért büntetnek azzal, ami létszükséglet ?
Miért nem inkább a csokit vonják meg?
Ti mit gondoltok erről?
Büntettek már , étel megvonással?
Bár nem helyeslem, de szerintem egyrészt ma már ez nem igazán "divat", másrészt meg nem is annyira az étel megvonása volt ennek a büntetésnek a célja, hanem a vacsora, mint családi együttlét, KÖZÖS étkezés megvonása volt itt az elsődleges szempont.
Egyébként sose küldeném evés nélkül aludni a gyerekeimet, de olyan volt már, hogy dobálták a kaját, többszöri rájukszólás után is, egy idő után megelégeltem, és akkor bizony el lehetett menni az asztaltól, nem érdekelt a nyafogás, hogy "de én még éhes vagyok". Aki éhes, az eszik, nem dobál. De természetesen ha egy óra múlva jött a gyerek, hogy nagyon éhes, akkor kapott enni, de megmondom őszintén, nem emlékszem ilyenre, dobálás eleve akkor volt, amikor már eleget ettek.
Nálunk bizony előfordul. 6x szólok, hogy vacsora van, nem jön. majd szólok vagy még 2x, hogy HA akar enni, akkor most még megteheti...
aztán eljön a 8 óra, fürdés, estimese, alvás... és benyögi, hogy ő nagyondenagyonéhes és mindjárt éhen hal.
hát, édes szívem, legalább rendesen fogsz reggelizni :o
Utolsó:
Csak éppenséggel én magamról tudom, hogy borzasztó nehezen tudok elaludni éhesen :/.
de ismertem ilyen családokat." Itt is írták már, és az utolsó is írja, tehát nem távoli, és nem minden esetben a filmekben van ilyen.
Ez valami félreértés lehet.
Bár nem nézek amerikai filmeket, de ott sem tudom elképzelni. Főleg nem, hogy "sokan" tennék.
Részemről nem büntetem azzal, hogy nem kap vacsorát, egyszerűen csak megvan annak a normális ideje. és ha fürdés meg estimese után nyögi be, hogy éhes, hát akkor már nincs ideje. pont ugyanúgy, ahogy éjfélkor tévét sem kapcsolunk csak azért, mert nem tudunk aludni, hajnali 2kor nem kelünk fel játszani, és reggel 7kor a munkába/oviba indulás ideje van, nem a számítógépezésé.
Ez nem büntetés, pusztán rendszer és szabályok az életünkben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!