Nektek melyk név tetszik? (Szabó-Nagy vezetéknévhez) Top 10: Izabella, Kamilla, Jázmin, Liza, Lizbett, Bernadett, Gréta, Bettina, Zselyke, Liliána
Ja bocsi most olvastam hogy már megvan a neve.Nekem az is tetszik. 🙂
Gratulálok :)
Szabó Nagyi Zabála-tehát az Izabellát ehhez nem adnám, bocsi
Kamillával gyönyörűen hangzik
Jázminnal egy leheletnyivel kevésbé jó kiejteni, mint a Kamillával, tehát itt még mindig eddig a Kamilla a befutó
Lizával jól hangzik, de Kamillával szerintem sokkal dallamosabban cseng, meg a Kamillát különlegesebb névnek is találom
Lizbettel túl fura, amúgy sem tetszik nekem pl személy szerint annyira ez a név
Bernadettel elég jó, de a Kamilla szerintem sokkal szebb, a Bernadett olyan közepes név, Kamilla meg pl a legszebbek egyike
Gréta, hát a Gy-G nem hangzik jól egymás után annyira a szavak találkozásánál, de majdnem jó
a Zselyke az nekem túl kislányos, kicsit komolytalan szülőre utal, ha meghallom, meg még valszeg mostanában felkapott is
A Gy-L találkozása se hangzik olyan jól együtt, tehát a Liliánával se olyan jó. Szóval szerintem legyen Kamilla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!