Őszintén, nem tartjátok elmebetegnek azokat a szülőket, akik gyerekeiket az adó 1%-os reklámfilmekben szerepeltetik (rákbeteg alapítványokra gondolok)? (link)
http://www.youtube.com/watch?v=hEE-8Q072xY
Egyszerűen nem tartom normálisnak az ilyen szülőket, hogy egészséges gyereküket megengedik, hogy koporsóba fektessék egy kis szereplésért. Ahelyett, hgoy örülnének, hogy az övéké egészséges! Ezek tényleg ilyen betegek (mármint a szülők)?
nézd, célja van annak, ha ott szerepeltetik: ha csak így lehet felhívni a lakosság figyelmét a betegekre, árvákra, akkor sajnos muszáj. Itt már nem az elmebetegségről van szó, hanem arról, hogy maga a reklám milyen célt szolgál. Nem tudom, érted-e. Ez ugyanolyan, mint hogy pucér nők szerepelnek egy szappanreklámban. Senki sem szólja meg őket a pucérságuk miatt, hiszen egy terméket esztétikusan reklámoznak. A gyermeket meg a szüleit sem szólja meg senki, hiszen épp ezekre a gyermekekre, az ő fogyatékosságukra hívják fel a figyelmet. Szerintem az sokkal gázabb, ha például a rákos beteg gyerekeket igazi rákos beteg gyerekekkel reklámozzák a reklámfilmben. Ha egészséges gyerekek „játszák el” a betegek szerepét, az sokkal etikusabb, mint magát a rákos kisfiút odatenni a kamera elé.
Remélem, érthető voltam...
Nem elmebeteg dolog, szerintem teljesen oké. Túlreagálod a dolgot, gondolom a mindennapokban is ilyen hisztis p*csa vagy.
(Lehet lepontozni.)
Akkor nézd a másik oldalát. Előfordulhat, hogy egyszer a te gyerekednek fog segíteni ez az alapítvány. Sosem tudhatod! Akkor sem örülnél, hogy vannak ilyen reklámok? Egy gyerekekről/nek szóló kampányt mégsem reklámozhat felnőtt...
Elötted író
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!