Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Második császár utáni has....

Második császár utáni has. Kinek hogy sikerült formálnia?

Figyelt kérdés
nekem második császárom volt május 5.-én, most egy hós a kisfiam, és a hasam még mindig rálog a hegre... kinek mikor huzodott vissza? vagy visszahuzodik e egyátalán? ha igen akkor még lehetséges? vagy rá kell segiteni pár gyakorlattl? az elsőnél visszahuzodott, csak már azt nemtudom mikor..de másfél hóval a műtét után már tuti nem volt lógó hasam...de most félek ..mert ez a második...és hát szerintem már kellene hogy visszahuzódjon...

#lógó has #császár utáni has
2017. jún. 7. 17:48
 1/3 anonim ***** válasza:
27%

Én most szültem először.

Császár volt szintén.

A babám most 5 hónapos pár nap múlva.

Semmilyen gyakorlatot nem végzek, nem mozgok és eszek rendesen.

Már nem lóg rá a hegre a hasam de még nem is húzódott teljesen vissza.

Én ilyen feszesítő meg zsírégető és karcsúsító kencékkel szoktam magamat kenegetni.

Pl.: Eveline meg Dr. Kelen mélyzsírégető alakformáló meg karcsúsító.

Hatásos mind.

2017. jún. 7. 18:33
 2/3 A kérdező kommentje:
Az joo:) én is gondoltam ilyesmire... mert a gyakorlatoktol még kicsitbtartok... de ezt kipróbálom kosy a választ ))
2017. jún. 8. 17:47
 3/3 anonim ***** válasza:
77%
Nekem 2x volt császárom és a másodiknál lassabban húzódott vissza a hasam. Szerintem idővel a tiéd is jobb lesz.
2017. júl. 20. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!