Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van itt olyan akinek a gyereke...

Van itt olyan akinek a gyereke, rokonának/barátjának/ismerősének a gyereke meghalt agyhártyagyulladásban?

Figyelt kérdés
Én egy 1 évesről és egy 9 hónaposról is hallottam, akik ebben az évben haltak meg agyhártyagyulladásban. Ezek az esetek hogy kerülnek be a hírekbe? Mert tudtommal ez a két eset nem volt a híradóban, a hírekben. Ezek szerint több gyerek meghal agyhártyagyulladásban, mint amit a hírekben látunk, vagy olvasunk?

2017. jún. 7. 13:12
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen, több hal meg, mint ami a híradóba bekerül. De sokkal többen halnak meg autóbalesetben, mint ami a hírekbe bekerül. Ha minden hazai/külföldi, politikai, jó és rossz hírt beletennének a híradóba, akkor nem lenne elég 24 óra.
2017. jún. 7. 13:28
 2/5 anonim ***** válasza:
Lehet tudni h az agyhártya melyik fajtájába halt bele?
2017. jún. 7. 13:35
 3/5 anonim ***** válasza:
Ez egy nagyon ijesztő betegség, olyan gyors lefolyású, hogy mire felismered, már szinte be is állt a halál :( Nekem anno egy 17 éves évfolyamtársam halt meg így, egyszerű influenzának tűnt, csak fájt nagyon a feje is, éjjelre beállt a tarkója, reggel pedig már nem élt...
2017. jún. 7. 13:39
 4/5 A kérdező kommentje:
B típusába.
2017. jún. 7. 13:40
 5/5 anonim ***** válasza:

Sajnos pont ma reggel is volt egy ilyen hír:

www.blikk.hu/aktualis/belfold/tragedia-hat-honapos-kislanyt-olt-meg-hevesen-a-fertozo-betegseg/xysbx56

2017. jún. 7. 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!