Budapesti Nagy Sportágválasztó a Maglódi úton. Vélemények?
Egy 4 éves ovis kisfiam, valamint egy lassan 2,5 éves bölcsis kislányom van. Mindketten igazi energiabombák, bár kettejük közül a fiam az igazán mozgékony, egy pillanatra meg sem áll. Gondolkodom, hogy elkezdhetne valamit sportolni. Szeptembertől lesz középsős. Érdemes megnézni ezt a sportágválasztót, vagy hagyjuk, és kezdjük mondjuk az úszással vagy a focival?
Úgy látom, a labda nem érdekli annyira, pontosabban érdekli, csak feldühíti magát azon, hogy a labda nem arra megy, amerre Ő akarja. Lehet, hogy a focihoz még éretlen. Ezért gondoltam, hogy megnéznénk, milyen sportolási lehetőségek köuül választhat, hátha, kedvet kap valamelyikhez!
Azért is írtam ki a kérdést, mert holnap utaznánk a vidéki nagyszülőkhöz, de ha érdemes kimenni a rendezvényre, későbbre toljuk az indulást.
Valamint nagyon érdekelnek a tapasztalataitok. A ti gyermekeitek mennyi idősen kezdtek el sportolni, és mit?
A kislányom táncolni imád, Neki valami ilyen mozgásban gondolkodom, bár Ö még azért nagyon pici.
Írjatok! Köszönöm.
Hulyeseg. Megtetszik neki egy sport, aztan kiderul, hogy a kornyeken nincs olyan csak 3 kerulettel arrebb, vagy olyan idopontban, amikor meg dolgozunk.
Mi ugy valasztunk sportagat, hogy belojuk, mikori periodusban kivitelezheto, hogy juttatjuk oda, es a neten google a baratom, megnezem mik johetnek szoba adott idoben/helyeken. Azok kozul tud valasztani.
Igen, 4-es, nekem is ez jutott eszembe. Azt hiszem, ma, miután elaludtak, ölbe veszem a laptopot, és elkezdek keresgélni.
Egyébként leírnátok nekem, hogy a ti gyermekeitek mikor és mit kezdtek el sportolni? És mekkora lelkesedéssel...és meddig tartott ez a lelkesedés?
Köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!