Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Sze szülés után 5 héttel?

Sze szülés után 5 héttel?

Figyelt kérdés
Tegnap volt 5 hete hogy szültem. Sima szülés volt, gátmetszéssel. Gondoltam ma összebújnánk a férjemmel, persze óvszerrel. Szerintetek lehet belőle gond? Van aki nem várta ki a 6 hetet?
2017. máj. 20. 15:34
 1/6 A kérdező kommentje:
,,Szex''
2017. máj. 20. 15:35
 2/6 piroska és a farkas ***** válasza:
82%
Lehet belőle gond. Bírjátok már ki azt az egy hetet még basszus! Elhiszem, h hiányzik, de már nem kell sokat várnod.
2017. máj. 20. 15:37
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom még nem voltál a 6hetes kontroll vizsgálaton. Nekem ott mondta rá az orvosom az áment, addig eszembe sem jutott.

Nem árt tudni előtte, hogy minden rendben van e. Attól, hogy jól érzed magad, még lehet, hogy az orvos lát majd valamit.

2017. máj. 20. 15:39
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Lehet. Az orvos a vizsgálatnál meg tudja állapítani, hogy minden regenerálódott-e. Ha nem, akkor nagyon király fertőzések juthatnak fel a méhbe. Utóbbit ne akard, kínkeserves dolog.

Hiába használsz óvszert, attól még nem steril. Orvos előtt ne dugj semmi a hüvelyedbe, mert te nem tudod felmérni, hogy milyen állapotban van a méhszájad. Kivéve, ha nőgyógyász a férjed, akkor ő megnézheti és eldöntheti.

2017. máj. 20. 15:40
 5/6 anonim ***** válasza:
79%
Nem veletlenul van a kontroll. Ennyit ki lehet birni, nem vagyunk allatok..
2017. máj. 20. 15:43
 6/6 piroska és a farkas ***** válasza:
100%
Egyébként az szinte mindegy, h volt- e gátmetszésed, egyéni, h az milyen ütemben gyógyul. Itt a méhed az, ami elfertőződhet, ezért kell várni.
2017. máj. 20. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!