Mit tegyek, hogy mondjam el anyunak hogy terhes vagyok a mostohatestvérem tól?
A szüleim pár eve elváltak es az anyukámnál maradtam akinek van elettársa már 2ève..nálunk is lakik a fiával...na ès èn meg a mostohaapám fia szerelmesej vagyunk egymásba,de szuleink elott titkoljuk,csak aza baj hogy teherbe estem...hogy mondjam el anyunak
Valaszokat elore is koszonom
Legalább román a férjed? Egyáltalán összeházasodtatok?
Adót mikor fizetett utoljára?
Mi köze ahhoz, hogy hány "szép" gyereketek van?
Ha egy koszos román adócsaló beköltözik egy magyar lány szoknyája alá, mint azt tették 1990 óta több száz ezren, attól lehet, hogy a lusta magyar nőnek kényelmes lesz az élete, mert lopja haza a román férje ura a pénzt, szül neki "két szép gyereket", a román a pénzt ingatlanba fekteti a magyar nő nevén, nehogy az adóhatóság a románon számon tudja kérni az összelopott vagyonkát.
Nem feltételezem, hogy a férjed román, ráadásul adócsaló, de sajnos Magyarországot sokszorosan tették tönkre ezek a "nőkhöz beköltöző férfiak"...
Erre utaltak.
Ne csináljunk már mártírt azokból a férfiakból, akik nem tudnak hova menni. Vagy felépíti az életét, vagy éljen albérletben. De ne hogy már egy nő nyakán.
Ráadásul mindig olyan nők áltatják magukat ezzel, ahol a férfi beköltözött, hogy ez mennyire rendben van, akik máskülönben a kutyának nem kellenének.
Tipikusan a dagadt, pénzéhes banki dolgozók, könyvelők, karrierista, vagy gyerekkel nyakán maradt nőkről van szó.
Nyugtass meg, hogy legalább a férjed nem Romániából importált élősködő, hanem csak egy szerény körülmények között élő, csekély lehetőségekkel megáldott magyar férfi, akinek élete lehetősége volt a nyakadra költözni.
De hál Istennek azóta sikerült családdá kovácsolódnotok és "két szép gyereket" kiizzadni.
Nem kell kiakadni, ha tisztességes ember, nem egy xarházi ügyeskedő, akkor miért akadsz fent ezen?
Mondtam, hogy hiszek neked, aztán hogy hazudsz-e, az már a te lelkeden szárad. ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!