Hogyan lehetne a nagymamát megtanítani, hogy rendesen pelenkázzon?
"...20 évvel többet élt nálam, 3 gyereket felnevelt, akkor nem én tanítsam őt."
Erre kapásból kapta volna visszaválaszt, hogy ez nem az ő gyereke, és ha nem úgy csinálja, ahogy mondom, akkor nem kérjük a segítségét. Plusz, ha tudnám, hogy van vmi a gyereknevelésben, amit elrontott, azt is felhoznám neki, csak a miheztartás végett. Tudja már, hol a helye.
Azt látom, hogy békesség csak akkor van, ha az van, amit ő akar, ha nem, akkor nincs békesség. Innentől kezdve nem érdekel, én nem az vagyok, aki meghunyászkodik akárki előtt, főleg ha a gyerekemről van szó.
Amikor a mama fiatal volt és pelenkázott, akkor tetra volt, meg gumibugyi.
Szóval hiába tapasztaltabb, az eldobhatóshoz nem ért.
4-es, miért ne gyakorolhatná a nagyi a gyereken a pelenkázást, amikor anyuka is ott van?
Én is a fiamat pelenkáztam életemben először, vagyis rajta gyakoroltam. Mondjuk a mostani pelenkákkal nem nagy kunszt pelenkázni, az első 2-3 pelus után már profi voltam.
Gondolom a nagyinak is elég lenne párszor önállóan tisztába tennie a gyereket és tudná, hogyan kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!