Mi a véleményetek a Loren névről?
Régóta nagy kedvencem a Loren név. A környezetemben sokaknak tetszik. Sokan mondták, hogy nem hétköznapi, de tetszik.
A régi neveket nem kedvelem, illetve azokat a kislány neveket sem, amikből most rengeteg van (Hanna, Zoé... )
Szeretem a különleges neveket, de próbálok normális keretek között maradni (tudom, hogy relatív kinek mi a normális)
Nektek mi a véleményetek róla?
A lányom Lorena, nekem is a Loren tetszett, de mintha így nem lehetett volna anyakönyvezni (4 éve)
Egyébként szerintem a párod véleményén kívül senkié ne érdekeljen!
Valóban relatív, hogy neveket illetően kinek mi a normális keret. Az senkit nem érdekel, hogy ez számomra nem tartozik a vállalható kategóriába. Az számodra gond lehet, hogy nincs benne az MTA választékéban sem.
Nekem a svéd euróvíziós csaj jut eszembe, aki pár éve nyert. Júúúúfóóóoóriaaa :D
Amúg nem tetszik a név.
Lorena-ként nekem tetszik.
Azt írja, hogy a Lauren a Lőrincnek felel meg, és Laurentiumból származó férfit jelent.
Persze számít a családnév is.
Köszönöm a válaszokat! Én mindenki véleményét tiszteletben tartom, hiszen egyéni.
Meglepődtem, hogy elvileg nem lehet anyakönyveztetni, mert egy ismerősömnek a lánya Loren, és már 20 éves.
Lorena sem rossz:)
Természetesen nem fog más befolyásolni, ha nekünk ez tetszik... :D max. ha tényleg nem lehet ezt adni akkor más név után nézünk, de most a Lorena is megtetszett..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!