Tímea név nagyon ódivatú?
Figyelt kérdés
Szerintetek a rengeteg Hanna,Anna és manapság gyakori lány nevek között a Timi név mennyire ósdi ?2017. máj. 12. 15:15
11/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a pozitiv válaszokat :)
2017. máj. 13. 12:25
12/18 anonim válasza:
Na azért voltak idők, amikor a Tímea ugyanolyan "divatnév" volt, mint ma a Zselyke...
Szerintem nem ódivatú. Annyira nem gyakori manapság gyerekek között, de mindenki ismeri ezt a nevet (mert a mai felnőttek gyerekkorában/idősek fiatalkorában divatnév volt), tehát nem jár úgy, hogy háromszor visszakérdeznek, meg lebetűztetik vele a nevét. A lányomnak is van egy bölcsistársa, aki Timike. :)
13/18 anonim válasza:
Hát, szerintem ódivatú. Mint az előző válaszoló írta tucatnév, igaz ma már nem. De olyan szocreál: Zsuzsanna, Tímea, Andrea, Krisztina....És sajnos az ember ahhoz viszonyítja a nevet, mint amilyen embert az adott névvel megismert. Több Timi nevű ismerősöm van/volt: közös volt bennük, hogy mind szörnyen butácskák voltak és emellé egy-kettő még rosszindulatú is volt.
14/18 anonim válasza:
Nagyon szép név a Tímea , olyan lágy , nőies a két egymás mellett lévő magánhangzó miatt, ami a végén van. Komoly , királynői névnek tartom. Ha lányom született volna, biztos ezt a nevet kapta volna.
15/18 anonim válasza:
Királynői név? 😀
A 10-es válaszoló írta, hogy Erdélyben még ma is szívesen adják....
Minden csak nem királynői.
16/18 anonim válasza:
Jó, akkor neked nem királynői :D én elképzelek egy Tímeát, aki légiesen vonul , egy méltóságteljes hölgyként , lágy és gyönyörű.
17/18 anonim válasza:
Jó, hát akkor képzeld el, ahogy légiesen vonul. :D Attól még Tank Aranka név és nem lesz gyönyörű. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!