Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Egyesek miért vannak fent az...

Egyesek miért vannak fent az oldalon?

Figyelt kérdés
Ahogy olvasgatok,egy csomó gúnyos és ellenséges választ találtam.Minek teszel fel ilyen kérdést?,mi honnan tudhatnánk?,menj orvoshoz majd ő megmondja!Akkor minek van ez az oldal kérdem én?Nem diagnózist kell felállítani,hanem csak tanácsot,esetleg reményt adni saját tapasztalatok által.
2010. máj. 16. 08:36
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Az ember eredendően rossz, szívesen beleköt másokba,főleg ha ezt az anonimitás keretein belül teszi.Engem már számtalanszor csesztettek, nem tetszik ezeknek se isten se ember, de én meg hü.lye vagyok és újra és újra visszajövök:D

Mellesleg nem tagadom, volt már,hogy én is leordítottam a fejét a kérdezőnek,mert ahelyett,hogy már orvoshoz ment volna inkább a gép előtt dekkolt...hát volt is belőle botrány, de ezek miatt nem igazán van lelkiismeretfurdalásom.

2010. máj. 16. 08:53
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Azért az elég gáz, hogy sokan olyan kérdésre várnak választ, amihez jóstehetség kéne. Kedvenceim azok, amikor azt kérdezgetik, hogy "Szerintetek baba lesz belőle?" és kiderül, hogy kb. 2 nap múlva amúgy is megtudná, de azért itt kérdezgeti, hogy mi lesz. Egyrészt nem vagyunk jósok, másrészt nem igaz, hogy két napot nem bír ki, amíg megtudja az eredményt. Az oké, hogy reménykedni akar, de egyrészt szerintem ezeket beszélje meg a férjével vagy a barátnőivel, vagy ha az említetteket olyannyira ez nem érdekli (ami elég gáz), akkor ilyen célra használjon hagyományos fórumokat, amiknek a célja a BESZÉLGETÉS és nem elsősorban a tanácsadás. Ugyanis ennek az oldalnak meg az elsődleges célja az, hogy megválaszolandó kérdésekre hasznos válaszokat adjunk, és mellékesen tök jó beszélgetések is vannak olykor.
2010. máj. 16. 09:19
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Mert sok buta sötét ember van.....
2010. máj. 16. 09:44
 4/5 anonim ***** válasza:
Egyesek (ahogy te is utalsz rá "oldalon") úgy viselkednek mintha az egész oldal egy babás-terheses fórum lenne amikor ez nem így van! Csupán van egy rész ahol gyerekkel kapcsolatos kérdéseket lehet feltenni. Épp ezért egy csomó másmilyen ember is van itt, és nem lehet kitiltani őket csak mert ide is betvednek. Akinek valami baja van az tényleg menjen orvoshoz mert a reménytől meg a tapasztalattól a másik valódi állapota nem fog változni.
2010. máj. 16. 16:49
 5/5 A kérdező kommentje:
Persze,hogy nem fog változni de azért egyeseknek megértőbbnek kellene lenniük,ha már veszik a fáradtságot válaszolni.Nem hülye itt senki és ha olyan baja van,igen is elmennek dokihoz,de addig is jó kibeszélni magukból a bajukat.Nekem is jó.
2010. máj. 17. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!