Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Keresztelőre melyik ruhát?

Keresztelőre melyik ruhát?

Figyelt kérdés

3 hét múlva lesz a kisfiam keresztelője és tanácstalan vagyok, hogy milyen ruhát vegyek fel.Tudom nem az a legfontosabb, hogy az anyuka mit fog viselni, mégis szeretném a tanácsotokat kérni.Gondoltam kiírom ide a kérdést, hiszen sok anyuka van itt és tudtok/tudnak segíteni.😊 A kisfiam sötétkék szettben lesz, így az én és az apuka öltözékében is lesz sötétkék.

[link]

Virágos ceruzaszoknya, blúzzal, sötétkék kardigánnal és kék magassarkúval.

[link]

Púderszínű ruha, kék kardigán és magassarkú.

A szívem a púder ruhához húz, de attól félek, hogy kislányos, illetve a ceruzaszoknyát, blúzt később is jobban ki tudnám használni.

Mi a véleményetek?

2017. ápr. 22. 08:37
 1/6 anonim ***** válasza:

Nekem amúgy a virágos szoknya, jobban tetszik(erre az alkalomra).

Amúgy a puderszínű nagyon tetszik. :)

2017. ápr. 22. 08:55
 2/6 anonim ***** válasza:
Nekem a púderszínű jobban tetszik😍
2017. ápr. 22. 09:39
 3/6 anonim ***** válasza:
Púderszínű! ☺
2017. ápr. 22. 09:49
 4/6 anonim ***** válasza:
Az első dögösebb, de te tudod, melyik illik jobban az alkatodhoz és a személyiségedhez.
2017. ápr. 22. 09:58
 5/6 anonim ***** válasza:

A puder szoknyahoz a kek kardigan nem illik.

Amugy a H&M-ben sok szep szoknya van, csipkek, viragosak.

2017. ápr. 22. 10:02
 6/6 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a választ!Osztottam, szoroztam és végül egy virágos ceruzaszoknyát vettem 😊 Blúzt majd jövő héten nézek😉Mindenkinek ment a zöld kéz.
2017. ápr. 23. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!