Nem szégyen, hogy ilyen neveket engedélyeznek? Egyáltalán ki ad ilyet magyar gyereknek?
Figyelt kérdés
Megdöbbenve olvastam az anyakönyvezhető nevek listáját. A lányig már el sem jutottam.
Achilles, Aladin, Anakin, Árkád, Atlasz, Béni, Boromir, Brájen, Dagobert, Dzsúlió, Frederikó, Frodó, Gida, Hannibál, Izrael, Jukundusz, Manó, Nyikoláj, Oresztész, Rokkó, Szpartakusz, Vulkán, Zeusz
2017. ápr. 18. 20:56
21/22 anonim válasza:
Dick-et lehet adni nem csak becenevkent. De te sem adnad a gyerekednek azt a nevet aminek van egy tragar jelentese (magyarul, azaz SAJAT nyelvteruleten!) vagy epp egy gombas belfertozest jelent. Pont ezert nem ertem a kepmutatasod. Okoskodsz es beszolsz, de barmibe lefogadnam, nem nevezned a gyereked ilyen neveken.
22/22 anonim válasza:
Van egy olasz lányismerősöm. Puna a neve :o
Nem tudom, hogy ha mondjuk apuka olasz, anyu magyar, és apu ragaszkodna, hogy itt Magyarországon így anyakönyvezzék a kislányukat, ahhoz anyuci mit szólna :o Pedig nyilván nem női nemi szerv a jelentése...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!