Hogy hívják gyermekedet, és ha változtathatnál, milyen nevet adnál helyette?
Figyelt kérdés
2017. ápr. 16. 22:04
21/34 anonim válasza:
Judit, Bence, Alexander, Péter
22/34 Évi0321 válasza:
Veronika és nem változtatnék rajta hisz nem véletlenül választottuk a férjemmel ☺
23/34 lewega válasza:
Annamária és Ráhel. Nem változtatnék rajta, és ami a fő, a lányaink is szeretik.
24/34 anonim válasza:
4 gyermekunk van
Erik Tibor, David Mark, Patrik Benjamin es Viktoria Noemi
Nem valtoztatnam meg pedig Patrik es Viktoria elso es masodik neveben is engedtem a ferjemnek.
25/34 anonim válasza:
Lányunk lilla zsófia,fiunk benne péter. Szeretik a nevüket,mi is a nevüket.
26/34 anonim válasza:
Kislányom Panna, nem változtatnám.
27/34 anonim válasza:
Adrienn a kislányunk és nem változtatnék.
28/34 anonim válasza:
Olivér a kisfiam, és annyit változtatnék rajta, hogy második névnek adnám mellé az Oriont. Én szerettem volna, de mindenki lebeszélt róla, azóta is bánom kicsit :(
29/34 anonim válasza:
A fiamat Antonio Ottavio nak hivjak.
Mert az apja olasz,es mi kinnt elunk. En valtoztatnek,ha lehetne,magyar nevet akartam neki adni,de nem volt valasztas,ugyhogy ez lett.
30/34 p.szabina1223 válasza:
Réka Veronika a babám neve. A Réka tetszik, azt nem változtatnám meg, a Veronika nem tetszett, de párom elhunyt anyukája iránti tiszteletből adtuk neki. Második név helyett esetleg Luca, vagy Viktória.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!