Borostyán nyaklánc? Többi lent
Figyelt kérdés
Lányaimnál használtuk, azóta azt mondják, hogy kamu az egèsz, sőt életveszélyes. De kisfiam (8 hónapos) hetek óta alig alszik, nappal is nyugtalan. Eszembe jutott, hogy ráadjam. Mit gondoltok erről?2017. ápr. 12. 15:05
11/17 anonim válasza:
Veszélyes és felesleges. Örülj, hogy a lányaid túlélték... én már eleve azt sem értem, hogy értelmes ember hogy hihet el ekkora baromságot.
Csak bele kéne gondolni józan paraszti ésszel...
12/17 anonim válasza:
Egyszer vettem ilyet a lanyomnak, mert alig aludt a fogzas miatt, aztan masnap visszavittem a boltba, mert nem voltam nyugodt, hogy nem szoritja-e el a nyakat alvas kozben...
13/17 anonim válasza:
"Szóval ez is olyan, hogy hinni kell benne"
Ezt a baba is tudja?
14/17 anonim válasza:
Unokatestverem majdnem megfulladt tole. Szikerult valahogy az egyik szekreny gombjara akadnia vele, aztan ahogy elindult, a rantastol elesett es es a nyakanal fogva logott. (egy eves volt ekkor).
Vegigneztem.
15/17 anonim válasza:
Butaság,kamu,balesetveszélyes,
16/17 anonim válasza:
Kamu. Fogalmad sem lehet róla, hogy használt-e, vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!