Roland nevet hogyan lehet becézni?
Figyelt kérdés
Azon kívül, hogy Roli, Rolika.2010. máj. 13. 14:07
4/15 anonim válasza:
Nekem Roland a fiam. Roli, Rolika, Rolcsi(ezt nem szeretem). Mondjuk általában nem szólítom a nevén, hanem becézem. Manócska, Hóki...mikor mi illik rá :-)
6/15 anonim válasza:
Egy Roland nevű ismerősömet Rocco-nak becézzük.
7/15 anonim válasza:
Az én kisfiam is Roland. Mi Rolinak vagy Rolikának becézzük. Ha rosszalkodik, akkor egyszerűen Roland.:)
10/15 anonim válasza:
Nem pont ide tartozik, de azért leírom példaként.
A párom munkatársa Roland, és szegényre a Rolcsibe becenevet aggatták a munkatársak. Azt hiszem a srácot nem zavarja és a munkatársai sem rosszindulatból mondják ezt neki, de mégis nekem kicsit fura!
Ettől függetlenül nekem tettszik a Roland név. Becézni lehet igy: Roli, Rolika, Rolcsi, Rolcsika, Rolandka,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!