Érdekelne ingyenes Baba-Mama Klub Kispesten?
Hú, engem nagyon érdekelne és van még egy kismamatársam, akit így megkérdezés nélkül is tuti érdekel. :)
Hogy tudhatunk meg erről többet? Hol lenne ez Kispesten?
Szia!
Most tervezzük egy másik anyukával (mindkettőnknek 14 hós a babája), hogy csinálunk egyet, mert ami van az nekünk nem jó időpontban van. Mi keddenként gondoltuk 13-15 h között mert a mi lurkóink még 2-szer alszanak napközben. Ady E-Kossuth u. sarkán lenne. Amint van 1-2 érdeklődő bele is vágunk. Szóval csak jelezd kérlek a babaklub.kispest@gmail.com e-mail címre. És ha lehet szólj az ismerős kismamáknak is.
Első vagyok: nekem is 14 hónapos a kisfiam :) az ismerősömé 16 hónapos, így még korban is teljesen jók vagyunk. :) Csak nekünk az időpont egyáltalán nem jó sajnos, mert már csak egyszer alszik a manócskám és pont ebben az időintervallumban. :( Azért írok majd a megadott e-mail címre, ha egyeztettem a másik kismamival, de esetleg fontoljatok meg légyszi egy másik időpontot.
Köszi!
16:28
Nekem is ebéd után alszik 2-3 órát:-(((
Az én manóm 15 hónapos és déltől 3ig alszik:(
Kááár:(
Sziasztok!
"Sajnos" nálunk még kétszer alszanak a lurók, ezért is jó nekünk ez az időpont. Viszont lehet hogy hamarosan ők is átállnak az egyszeri alvásra. Kérlek küldjetek nekünk e-mailt a babaklub.kispest@gmail.com-ra és ha változás van legalább tudunk jelezni.
Köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!