Mi a véleményetek a Lenka ( "a" betű a vége! ) névről?
Figyelt kérdés
Írhattok saját kedvenc nevet is,és szép neveket,nem csak lány neveket! Köszönöm szépen előre is!2017. ápr. 10. 00:43
2/15 anonim válasza:
Nekem a Lenke nagyon tetszik, de ez nagyon nem. Mindig a pelenka szót juttatná eszembe.
3/15 anonim válasza:
Sem a Lenka, sem pedig a Lenke nem tetszik. Öreglányosak, emelett még rondák is.
4/15 anonim válasza:
Bocs, de nekem a pelenka jut róla eszembe.
5/15 anonim válasza:
Nagyon tetszik. Mi gondolkodtunk rajta, vegul Lena lett.
A Lenke is tetszik.
6/15 anonim válasza:
Nagyon erőltetett és ronda. Majd mindehol magyarázkodhatsz, hogy nem Lenke, hanem Lenka. Amúgy a Lenke sem lenne jobb.
7/15 anonim válasza:
Pelenka.
Azonnal erre asszocialtam.
Hangzasra szep lenne, de az asszociacio szerintem "megoli" a szep hangzast.
(Mint angol nyelvteruleten a Dick..tok jo ferfias nev egy fiunak, de azt jeleni: penisz. :))
8/15 anonim válasza:
Pár hete kerestünk nevet a kislányunknak, én akkor láttam először ezt a nevet és beleszerettem. Sajnos a férjemet nem sikerült meggyőzni, így nem ez lesz a kisleányunk neve, de nekem nagyon tetszik ez a név.
10/15 anonim válasza:
Mindenki le van pontozva, akinek nem tetszik :)))
Ennyi gyerekes not!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!